Talen

iBooks Author: een in de iBooks Store gepubliceerd boek bijwerken

Lees hier hoe u een boek bijwerkt dat u in de iBooks Store hebt gepubliceerd.

Voor de publicatie van een update voor een boek:

• U hebt een betalende boekenaccount of een gratis boekenaccount nodig.
  • U moet het boek minstens één keer naar de iBooks Store hebben verstuurd.
  • U moet iTunes Producer op de Mac installeren.
  • U moet iBooks Author 2.0 of hoger installeren. We raden aan de nieuwste versie van iBooks Author te gebruiken.
  • De bestandsgrootte van het boek mag niet meer dan 2 GB zijn.

Als u de schermafbeeldingen wilt bijwerken, gebruikt u Contact Us (Contact opnemen) in iTunes Connect. U kunt de schermafbeeldingen die bij het boek verschijnen in de iBooks Store niet bijwerken door het boek opnieuw te leveren. U kunt alleen schermafbeeldingen toevoegen aan iTunes Producer wanneer u een boek voor het eerst publiceert.

Wanneer u klaar bent om een update voor een boek te publiceren:

1. Open het boek (IBA-bestand) dat u in iBooks Author wilt bijwerken.
  2. Breng de gewenste wijzigingen aan het boek aan.
  3. Klik op 'Publiceer' in de knoppenbalk in iBooks Author of kies die optie in het menu Archief.
  4. Volg de instructies totdat u het scherm 'Voeg versie-info toe' ziet.
  5. Selecteer 'Dit is een update voor een eerder ingeleverd boek'.
  6. Klik op 'Ga door'.
  7. Kies welk eerder gepubliceerd boek u wilt bijwerken.
  8. Voer een nieuw versienummer in. Het nieuwe versienummer moet hoger zijn dan het versienummer dat nu in de iBooks Store verschijnt.
  9. Klik op 'Ga door' en volg de instructies.

iBooks Author exporteert het bijgewerkte boek naar iTunes Producer. Volg de instructies op het scherm in iTunes Producer om het bijgewerkte boek in de iBooks Store te publiceren. De meeste vereiste velden worden voor u ingevuld maar u moet tekst invoeren in het veld Nieuw om het boek bij te werken.

Laatst gewijzigd op: 10-jun-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 10-jun-2014
  • Article: HT5213
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)