iPad (3. generasjon) Wi-Fi + Cellular: Om 4G LTE-tilkobling

Nye iPad har støtte for raske mobilnettverk over hele verden, opptil 4G LTE.

Denne artikkelen forklarer hvor 4G LTE støttes og hvordan du bruker iPad (3. generasjon) Wi-Fi + Cellular med andre operatører over hele verden.

Nye iPad har den mest omfattende støtten for raske nettverk over hele verden. Den er utviklet med mobile antenner som gir tilgang til et større frekvensspekter. Det betyr at du kan komme deg på Internett nesten uansett hvor du befinner deg.

iPad (3. generasjon) Wi-Fi + Cellular støtter 4G LTE-tilkobling når den brukes med følgende operatører:

kanadisk flagg
Canada
Bell
Rogers
Telus

amerikansk flagg
USA

AT&T
Verizon

iPad (3. generasjon) Wi-Fi + Cellular støtter ikke LTE i noen andre land, med andre operatører eller andre nettverk.

iPad (3. generasjon) Wi-Fi + Cellular er kompatibel med alle operatører som støtter iPad Wi-Fi + 3G, med tilleggsstøtte for raske 3G-nettverk, inkludert HSPA, HSPA+ og DC-HSDPA.

Merk: Abonnementer selges separat. 4G LTE-dekning og rask 3G-dekning er ikke tilgjengelig i alle områder og varierer etter operatør. Ta kontakt med operatøren din for flere detaljer.

Finn informasjon om overføring av eksisterende iPad Wi-Fi + 3G-abonnement til en iPad (3. generasjon) Wi-Fi + Cellular.

iPad (3. generasjon) Wi-Fi + Cellular som selges internasjonalt, vil kunne koble til AT&Ts 4G LTE-nettverk i USA og ved bruk av et AT&T 4G LTE SIM-kort.