iPad (3. sukupolvi, Wi-Fi + Cellular): 4G LTE -yhteydet

Uusi iPad tukee nopeita mobiiliverkkoja kaikkialla maailmassa – ja nyt myös 4G LTE:tä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, missä 4G LTE:tä tuetaan, ja miten iPadia (3. sukupolvi, Wi-Fi + Cellular) käytetään muiden operaattorien kanssa eri puolilla maailmaa.

Uusi iPad tarjoaa kattavimman tuen nopeille verkoille kaikkialla maailmassa. Siinä on mobiiliantennit, jotka käyttävät laajempaa taajuusspektriä. Tämä tarkoittaa, että pääset verkkoon lähes missä tahansa.

iPad (3. sukupolvi, Wi-Fi + Cellular) tukee 4G LTE -yhteyttä seuraavien operaattorien kanssa:

kanadan lippu
Kanada
Bell
Rogers
Telus

yhdysvaltain lippu
Yhdysvallat

AT&T
Verizon

iPad (3. sukupolvi, Wi-Fi + Cellular) ei tue LTE:tä muissa maissa tai muiden operaattorien tai verkkojen kanssa.

iPad (3. sukupolvi, Wi-Fi + Cellular) on yhteensopiva kaikkien operaattorien kanssa, jotka tukevat iPad Wi-Fi + 3G:tä. Se tukee lisäksi nopeita 3G-verkkoja, kuten HSPA:ta, HSPA+:aa ja DC-HSDPA:ta.

Huomautus: Dataliittymä myydään erikseen. 4G LTE- ja nopeaa 3G-verkkoa ei ole saatavilla kaikkialla, ja saatavuus vaihtelee operaattorin mukaan. Kysy lisätietoja operaattoriltasi.

Lue lisää nykyisen iPad Wi-Fi + 3G -dataliittymäsi siirtämisestä iPadiin (3. sukupolvi, Wi-Fi + Cellular).

Muualla maailmassa myytävät iPad (3. sukupolvi, Wi-Fi + Cellular) -laitteet voivat muodostaa yhteyden AT&T:n 4G LTE -verkkoon Yhdysvalloissa, kun käytössä on AT&T:n 4G LTE -SIM-kortti.