Over de Apple Remote Desktop v3.5.2 Admin-update

Lees hier meer over de Apple Remote Desktop v3.5.2 Admin-update.

Systeemvereisten

De Apple Remote Desktop 3.5.2 Admin-update vereist het volgende:

• OS X Lion, OS X Lion Server, Mac OS X v10.6 of Mac OS X Server v10.6

• OS X Lion en OS X Lion Server vereisen Apple Remote Desktop 3.5 of hoger

• Apple Remote Desktop Admin 3.0 of hoger

• Een netwerkverbinding via Ethernet (aanbevolen), AirPort (Wi-Fi) of IP over FireWire

Compatibiliteit met oudere versies van Apple Remote Desktop

Apple Remote Desktop Admin v3.5.2 werkt met clientcomputers waarop versie 3.0, 3.1, 3.2, 3.2.2, 3.3.1, 3.3.2, 3.4, 3.5, 3.5.1, 3.5.2 en 3.5.3 van de clientsoftware wordt uitgevoerd.

Verbeteringen

• Biedt ondersteuning voor Macs met Retina-beeldschermen

• Biedt de mogelijkheid om Macs met Retina-beeldschermen te beheren en te observeren

• Verbetert algemene prestaties van Beheren en observeren

• Verbetert de algemene stabiliteit en betrouwbaarheid van programma's

• Verbetert de prestaties bij het observeren van meerdere clients