Applen suojauspäivitykset (2010)

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Tärkeää: Tässä asiakirjassa kerrotaan vain vuoden 2010 päivityksistä ja julkaisuista.

Mac OS X:n hankkiminen

Tietoja Mac OS X (asiakas) -käyttöjärjestelmän hankkimisesta on täällä. Tietoja OS X Server -käyttöjärjestelmän hankkimisesta on täällä.

Mac OS X:n ohjelmistopäivitykset ovat saatavilla seuraavista lähteistä:

Applen tuoteturvallisuuden PGP-avain

Lisätietoja on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

Suojauspäivitykset

Nimen ja tietojen linkki – Julkaistu – Julkaisupäivä

Tärkeää: Tiedot tuotteista, joita Apple ei ole valmistanut, toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin, eikä niitä tule ymmärtää Applen suosituksina. Lisätietoja saat toimittajalta.