Talen

iPhone en iPad: de simkaart verwijderen

Lees hier hoe u de simkaart uit de iPhone of iPad haalt.

Zoek uw model hieronder en volg het diagram om de simkaart uit de iPhone of iPad te halen.

iPhone

iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
De nanosimkaart van een iPhone 5 verwijderen
iPhone 4s
iPhone 4 (GSM-model)
iPhone 3GS
iPhone 3G
Originele iPhone
Opmerking: na de verwijdering van de simkaart duwt u de simkaarthouder terug in het apparaat alvorens u het verstuurt voor service. Plaats de simkaarthouder terug in dezelfde positie. Deze past slechts in één richting.

iPad (Wi-Fi + Cellular-modellen)

iPad Air
iPad mini met Retina-display
iPad mini
iPad (4e generatie)
iPad (3e generatie)
iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-model)

Opmerking: plaats de simkaartverwijdertool die bij de iPad is meegeleverd onder een hoek van 45º.

iPad Wi-Fi + 3G
Opmerking: na de verwijdering van de simkaart duwt u de simkaarthouder terug in het apparaat alvorens u het verstuurt voor service. Plaats de simkaarthouder terug in dezelfde positie. Deze past slechts in één richting.
Laatst gewijzigd op: 13-feb-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 13-feb-2014
  • Article: HT5163
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)