Kielet

iPhonen tai iPadin SIM-kortin poistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhonen tai iPadin SIM-kortti poistetaan.

Jos haluat poistaa SIM-kortin Phonesta tai iPadista, etsi laitteesi malli alta ja noudata kuvissa annettuja ohjeita. Kun SIM-kortti on poistettu, työnnä SIM-kortin alusta takaisin laitteeseen ennen sen lähettämistä huoltoon. Aseta alusta paikoilleen samansuuntaisesti kuin se poistettiin. Se menee paikoilleen vain yhdellä tavalla.

iPhone

iPhone 6
iPhone 6 Plus

iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
Nano-SIM-kortin poistaminen iPhone 5:ssä
iPhone 4s
iPhone 4 (GSM-malli)
iPhone 3GS
iPhone 3G
Alkuperäinen iPhone

iPad (Wi-Fi + Cellular -mallit)

iPad Air
iPad mini Retina-näytöllä
iPad mini
iPad (4. sukupolvi)
iPad (3. sukupolvi)
iPad 2 (Wi-Fi + 3G, GSM-malli)

Huomautus: iPadin mukana toimitettu SIM-kortin poistotyökalu tulee asettaa 45 asteen kulmassa.

iPad Wi-Fi + 3G
Muokattu viimeksi: 1.10.2014