Apin sulkeminen iPhonessa tai iPod touchissa

Jos appi ei vastaa tai se vaikuttaa olevan jumissa, voit sulkea sen ja avata sen sitten uudelleen.

Apin sulkeminen

Sulje appi vain silloin, kun se ei vastaa. Apin sulkemistapa vaihtelee käyttämäsi laitteen tyypin mukaan. Etsi iPhonesi tai iPod touchisi malli alta ja toimi sitten ohjeiden mukaan. Voit myös lukea, miten voit sulkea apin iPadissa.

iPhone X ja uudemmat

1. Pyyhkäise Koti-valikossa näytön alareunasta ylöspäin ja pysäytä liike keskellä näyttöä.

2. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle ja etsi appi, jonka haluat sulkea.

3. Sulje appi pyyhkäisemällä sen esikatselukuvaa ylöspäin.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

iPhone SE, iPhone 8 ja aiemmat sekä iPod touch

1. Tuo äskettäin käytetyt apit näkyviin kaksoisklikkaamalla Koti-painiketta.

2. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle ja etsi appi, jonka haluat sulkea.

3. Sulje appi pyyhkäisemällä sen esikatselukuvaa ylöspäin.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

iOS 16 ei ole tuettu iPhone SE:ssä (1. sukupolvi), iPhone 7:ssä, iPhone 6:ssa, iPhone 6s:ssä ja iPod touchissa.