Overgang fra iBooks Author til Pages

Med Pages kan du opprette og samarbeide om bøker fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.

Om iBooks Author

iBooks Author er ikke lenger oppdatert eller tilgjengelig. Hvis du tidligere har lastet ned programmet, kan du fremdeles få tilgang til det fra kjøpshistorikken din i App Store. Du kan fortsette å bruke iBooks Author i macOS Catalina eller eldre. Og du fortsetter å ha tilgang til bøker du tidligere har publisert på Apple Books via iBooks Author. Du kan også åpne og redigere iBooks Author-filer (IBA-filer) i Pages.

Om å lage bøker i Pages

Du kan opprette bøker i Pages på Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.

Lag og del bøker

Du kan opprette, samarbeide om og publisere bøker.

Design bøker

Du kan bruke mange funksjoner i Pages som hjelp til å designe boken din.

Legg til medier i bøker

Du kan legge til video, bildegallerier, tegninger, lyd med mer i boken din.

* Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Organiser bøker

Du kan gi boken din struktur og form.

Send tilbakemelding

Hvis du har tilbakemeldinger eller forespørsler om funksjoner for Pages, vil vi gjerne at du deler dem med oss.