Siirtyminen iBooks Authorista Pagesiin

Pagesilla voit luoda kirjoja ja tehdä yhteistyötä niiden parissa Macissa, iPadissa, iPhonessa ja iCloud.comissa.

Tietoja iBooks Authorista

iBooks Authoria ei enää päivitetä, tai se ei ole enää saatavilla. Jos olet aikaisemmin ladannut apin, se on edelleen saatavilla App Storen ostohistoriasta. Voit jatkaa iBooks Authorin käyttöä macOS Catalinassa tai sitä aiemmassa. Tällöin voit jatkossakin käyttää kirjoja, jotka olet aikaisemmin julkaissut Apple Booksiin iBooks Authorilla. Voit myös avata ja muokata iBooks Author -tiedostoja (IBA-tiedostoja) Pagesissa.

Tietoja kirjojen luonnista Pagesissa

Voit luoda kirjoja Macin, iPadin, iPhonen ja iCloud.comin Pagesissa.

Luo ja jaa kirjoja

Voit luoda ja julkaista kirjoja sekä tehdä yhteistyötä niiden parissa.

Suunnittele kirjoja

Pagesin lukuisat toiminnot helpottavat kirjan suunnittelua.

Lisää kirjoihin mediasisältöä

Voit lisätä kirjaasi muun muassa videoita, kuvagallerioita, piirroksia ja ääntä.

* Tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Järjestä kirjoja

Voit määrittää kirjasi rakenteen ja muodon.

Lähetä palautetta

Jos sinulla on palautetta tai Pagesiin liittyviä ominaisuuspyyntöjä, jaa ne kanssamme.