Je Apple accountsaldo controleren

Gebruik de App Store om je saldo te bekijken. Op een pc gebruik je de Apple Music-app of Apple TV-app.

Je saldo controleren op een iPhone, iPad of Apple Vision Pro

1. Open de App Store-app.

2. Tik op je foto, je initialen of op de knop 'Log in'knop 'Log in' bovenaan het scherm. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen met je Apple ID.

3. Als je een saldo hebt, verschijnt het bedrag. Als je geen bedrag ziet, heb je geen saldo.

Je saldo controleren op een Mac

1. Open de App Store. Als je de knop 'Log in' onderaan de navigatiekolom ziet, klik je hierop en log je in met je Apple ID.

2. Als je saldo hebt, wordt het bedrag onder je naam weergegeven. Als je geen bedrag ziet, heb je geen saldo.

Het scherm 'Account' in de App Store voor macOS waarin het accountsaldo is gemarkeerd.

Je saldo controleren op een Windows-pc

1. Open de Apple Music-app of Apple TV-app.

2. Klik op je naam onderaan de navigatiekolom. Je moet mogelijk eerst inloggen met je Apple ID.

3. Als je saldo hebt, wordt het bedrag onder je naam weergegeven. Als je geen bedrag ziet, heb je geen saldo.

Het accountmenu in Apple Music voor Windows waarin het accountsaldo wordt weergegeven.

Als je Apple accountsaldo onjuist lijkt

• Als je denkt dat je Apple accountsaldo niet klopt, log je uit bij de App Store, de Apple Music-app of de Apple TV-app. Log vervolgens in en controleer het saldo opnieuw.

• Als je nog steeds denkt dat het saldo niet klopt, controleer je je aankoopgeschiedenis om te zien of je een artikel hebt gekocht of een abonnement hebt verlengd.

Als je je Apple ID wilt verwijderen of je land of regio wilt wijzigen

Voordat je je Apple ID kunt verwijderen of het land of de regio van je Apple ID kunt wijzigen, moet je eerst je volledige Apple accountsaldo opgebruiken. Je zult mogelijk ook moeten wachten tot eventuele terugbetalingen zijn verwerkt. Als je saldo lager is dan de kosten van één artikel, neem je contact op met Apple Support.

Lees hier hoe je je Apple ID verwijdert.

Lees hier hoe je het land of de regio van je Apple ID wijzigt.

Als je een Apple accountsaldo hebt dat je niet kunt gebruiken

Je kunt Apple Gift Cards, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple accountsaldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft. Als de wetgeving van je land of regio voorziet in de mogelijkheid van terugbetaling van ingewisseld tegoed, kun je contact opnemen met Apple Support om een terugbetaling aan te vragen. Wanneer je contact opneemt met Apple, moet je de volgende gegevens verstrekken:

• Je Apple ID.

• Het terug te betalen bedrag.

• Je huidige verzendadres.