Använda iCloud-kalenderprenumerationer

Kalenderprenumerationer är ett utmärkt sätt att hålla koll på röda dagar, sportevenemang, sociala medier med mera. Med iCloud kan du dessutom se alla dina kalenderprenumerationer på alla dina enheter.

Mac, iPad och iPhone som visar iCloud-kalender

Kom igång

• Uppdatera din iPhone, iPad och iPod touch till den senaste versionen av iOS och din Mac till den senaste versionen av macOS.

• Se till att du är inloggad på iCloud med samma Apple-ID på samtliga enheter.

• Innan du kan se en kalenderprenumeration på alla dina enheter måste du först prenumerera på kalendern på din Mac. Om du prenumererar på kalendern på en iOS-enhet uppdaterar inte iCloud den på dina andra enheter.

Skapa en ny iCloud-kalenderprenumeration på din Mac

1. Välj Arkiv > Ny kalenderprenumeration i Kalender.

2. Ange webbadressen till kalendern och tryck sedan på Prenumerera.

3. Ange ett namn på kalendern och välj en färg så att du kan identifiera den i din kalender.

4. Välj iCloud på Plats-menyn och klicka sedan på OK.

US Holidays Info setting within iCloud calendar

Lägga till en befintlig kalenderprenumeration i iCloud

Om du har en kalenderprenumeration på din Mac som du skulle vilja kunna se på din iPhone, iPad eller iPod touch kan du lägga till den i iCloud.

1. Öppna Kalender.

2. Klicka på knappen Kalendrar i det övre vänstra hörnet av fönstret så att listan över kalendrar visas.

3. Markera den kalender som du prenumererar på i listan.

iCloud calendar with subscribed calendar selected
  4. Välj Redigera > Visa info i menyraden.

5. Välj iCloud på Plats-menyn och klicka sedan på OK.

Ser du inte din kalenderprenumeration?

Sluta prenumerera på en kalender

• Öppna Kalender i macOS. Högerklicka på kalendern som du vill sluta prenumerera på* och välj Sluta prenumerera.

• Öppna Kalender i iOS. Tryck på Kalendrar > knappen InfoIngen bildtext för denna bild > Radera kalender.

* Det går inte att sluta prenumererar på kalendern med helgdagar i USA.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.