Talen

iTunes Store: aankopen verbergen en weergeven

U kunt aankopen bij de iTunes Store, App Store en iBooks Store verbergen en weergeven. U moet iTunes op een Mac of pc gebruiken aangezien dit niet op een iPhone, iPad of iPod touch kan worden gedaan.

Gebruik iTunes op een Mac of pc om aankopen te verbergen of weer te geven.

Aankopen verbergen

1. Open iTunes op een Mac of pc.
  2. Kies in het menu Store de optie Store > Log in en voer uw Apple ID en wachtwoord in.
  3. Ga naar de iTunes Store.
  4. Klik op 'Aankopen' onder Snelkoppelingen rechts in de iTunes Store.
    Snelkoppeling naar pagina Aankopen
  5. Kies een type materiaal door boven in het venster te klikken op 'Muziek', 'Films', 'Tv-programma's', 'Apps' of 'Boeken'.
  6. Er verschijnt een lijst met de aangeschafte items voor het gekozen type materiaal. Beweeg de muisaanwijzer over het te verbergen item totdat in de linkerbovenhoek ervan een X verschijnt.
    Een app verbergen
  7. Zodra u op de 'X' klikt, verschijnt er een bevestigingsvenster.
    Verborgen aankopen beheren

Aankopen weergeven

1. Open iTunes op een Mac of pc.
  2. Klik op 'iTunes Store' en log in als u hierom wordt gevraagd.
  3. Kies Store > Toon account. U wordt mogelijk gevraagd het wachtwoord opnieuw in te voeren.
  4. Scrol in het overzicht Accountinformatie omlaag naar het onderdeel 'iTunes in de cloud' en klik op 'Beheer' (rechts van Verborgen aankopen).
  5. Kies een type materiaal door bovenaan te klikken op 'Muziek', 'Films', 'Tv-programma's', 'Apps' of 'Boeken'.
  6. Klik op de knop 'Weergeven' onder het item dat u wilt herstellen.
    Een app weergeven
    Opmerking: als het item dat u wilt weergeven nog niet is gedownload naar de Mac of pc, wordt de download automatisch gestart.

Meer informatie

Meer informatie over het verbergen en weergeven van aankopen in de Mac App Store.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 30-jul-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 30-jul-2014
  • Artikel: HT4919
  • Aantal keer bekeken:

null