Talen

iTunes: een computer of iOS-apparaat toevoegen aan iTunes Match

Leer hier hoe u een computer of iOS-apparaat toevoegt aan iTunes Match.

Alles verbergen | Alles weergeven

Wanneer u een computer of iOS-apparaat toevoegt aan iTunes Match, wordt uw computer of apparaat gekoppeld aan de Apple ID die voor iTunes Match wordt gebruikt. Er kunnen maximaal 10 apparaten en computers (in totaal) zijn gekoppeld aan uw Apple ID. Voor meer informatie over het koppelen van een apparaat of computer aan uw Apple ID raadpleegt u dit artikel.

Een computer toevoegen aan iTunes Match

1. Open de nieuwste versie van iTunes op de computer die u wilt toevoegen. U kunt de nieuwste versie van iTunes hier downloaden
  2. Log in met de Apple ID die u gebruikt met iTunes Match.
  3. Kies Store > Schakel iTunes Match in.
  4. Klik op de knop Voeg deze computer toe.
  5. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in wanneer u hierom wordt gevraagd.

6. Klik links in iTunes op iTunes Match

7. iTunes begint automatisch te zoeken naar overeenkomsten in de bibliotheek van uw computer.
  8. Met een statusindicator kunt u de voortgang volgen. U kunt ook het proces op elk ogenblik handmatig pauzeren of starten door te klikken op de knop Stop of Start.
  9. Zodra iTunes de overeenkomsten heeft gevonden en uw iTunes-bibliotheek heeft geüpload, wordt uw muziek in iCloud toegevoegd aan uw lokale muziekbibliotheek. Rechts van het materiaal in iCloud dat nog niet aanwezig is op uw computer wordt een downloadknop weergegeven.

Een iOS-apparaat toevoegen aan iTunes Match

1. Ga op uw iOS-apparaat naar Instellingen > Muziek.

2. Opmerking: iTunes Match vereist iOS 5.0.1 of hoger. U vindt hier de nieuwste iOS-software.

3. Tik op de schakelaar voor iTunes Match om deze functie in te schakelen.

4. schakel iTunes Match in

5. Open de app Muziek op uw apparaat om toegang te hebben tot uw muziek in iCloud.
  6. Uw muziek in iCloud wordt toegevoegd aan uw lokale muziekbibliotheek. Rechts van het materiaal in iCloud dat nog niet aanwezig is op uw apparaat wordt een downloadknop weergegeven.

Belangrijk:

• Wanneer u iTunes Match inschakelt op uw iOS-apparaat, wordt de muziekbibliotheek op uw iOS-apparaat verwijderd en vervangen door uw muziek in iCloud.
  • De synchronisatie van muziek met iTunes wordt uitgeschakeld terwijl iTunes Match is ingeschakeld op uw iOS-apparaat.
  • Wanneer een iOS-apparaat wordt toegevoegd aan iTunes Match, wordt standaard het downloaden via een mobiel netwerk ingeschakeld1. Als u het downloaden via een mobiel netwerk voor iTunes Match wilt uitschakelen, kiest u Instellingen > Muziek > Gebruik mobiele data > Uit.

Aanvullende informatie

1Bij het downloaden via mobiele netwerken kunnen kosten in rekening worden gebracht; neem contact op met uw draadloze aanbieder voor informatie.

Laatst gewijzigd op: 7-feb-2013
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 7-feb-2013
  • Artikel: HT4913
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(9 reacties)