Computers die kunnen worden geüpgraded om OS X Internet Recovery te gebruiken

Sommige computers die niet zijn geleverd met een geïnstalleerde versie van OS X Lion of hoger kunnen de functie OS X Internet Recovery gebruiken na installatie van een firmware-update.

Download en installeer een bijgewerkte EFI Firmware ROM voor deze computers om de functie OS X Internet Recovery te gebruiken:

Meer informatie

Lees meer over de beschikbare EFI-firmware-updates of over OS X Internet Recovery.

Sommige computers die zijn geüpgraded kunnen de internetversie van Apple Hardware Test niet gebruiken.