Päivitä iCloud+-palveluun

iCloud+ on maksullinen tilaus, joka laajentaa iCloud-palvelua tarjoamalla käyttöösi niin paljon tallennustilaa kuin tarvitset tiedoillesi. Lisäksi saat käyttöösi eri ominaisuuksia, kuten suojatun iCloud-lähetyksen, Kätke osoitteeni ‑ominaisuuden ja HomeKitin suojattu video ‑tuen.

iCloud+-palveluun päivittäminen Apple-laitteessa

Jos haluat päivittää iCloud+-palveluun, siirry iPhonen, iPadin tai Macin Asetuksissa Hallitse tilin tallennustilaa ‑kohtaan ja valitse sitten Osta lisää tilaa tai Muuta tallennustilatilausta.

Avaa Hallitse tilin tallennustilaa ja päivitä

Noudata vaihtoehtoisesti laitettasi koskevia ohjeita.

Ohjeet päivittämiseen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

1. Valitse Asetukset ja napauta sitten nimeäsi.

2. Napauta iCloud ja sitten Hallitse tilin tallennustilaa Hallitse tallennustilaa. Voit myös selata alas ja napauttaa Päivitä iCloud+-palveluun -kohtaa.

3. Napauta Osta lisää tilaa tai Muuta tallennustilatilausta.

4. Valitse tilaustyyppi ja noudata näytölle avautuvia ohjeita.

Päivittäminen Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.

2. Klikkaa Apple ID.

3. Klikkaa iCloud.

4. Klikkaa Hallitse. Voit myös selata alas ja napauttaa Päivitä iCloud+-palveluun -kohtaa.

5. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta tai Osta lisää tilaa ja valitse tilaus.

6. Klikkaa Seuraava ja anna Apple ID:si salasana.

iCloud+-palveluun päivittäminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iCloudin Windows-versio.

2. Klikkaa Tallennustila.

3. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.

4. Valitse haluamasi tilaus ja klikkaa Seuraava.

5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Osta.

Mikä on iCloud+?

Etkö ole varma, haluatko päivittää? Lue ensin lisätietoja iCloud+:n sisältämistä premium-ominaisuuksista.

Lue lisätietoja iCloud+:n ominaisuuksista

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.