Språk

iOS: Lägga till ett e-postkonto

Lär dig att lägga till ett e-postkonto i iPhone, iPad eller iPod touch.

Om du har problem med Mail-appen följer du dessa felsökningsanvisningar först.

Följ anvisningarna nedan om du vill lägga till ett e-postkonto i iOS-enheten.

1. Tryck på Inställningar:
  2. Rulla ned och tryck på E-post, kontakter, kalendrar:
  3. Tryck på Lägg till konto:
  4. Markera din e-postleverantör.

Om din e-postleverantör inte finns med i listan trycker du på Annat > Lägg till e-postkonto.

Följ stegen på skärmen och ange informationen som efterfrågas för att konfigurera ditt konto.

Om du vill lägga till fler e-postkonton upprepar du stegen ovan.

Apple har en databas med de vanligaste e-postleverantörerna. Inställningarna anges automatiskt vid konfigurering av din iOS-enhet. Om inställningarna inte konfigureras automatiskt och du inte känner till vilka inställningar som ska användas, kontaktar du din e-postleverantör för att få följande information:

Mina e-postinställningar  Min e-postadress:  Min e-postleverantör:Serverinställningar för inkommande e-post  Typ av konto (POP eller IMAP):   Server för inkommande e-post:  Användarnamn:  Lösenord:  Portnummer för inkommande server:  Har inkommande server stöd för SSL? (ja eller nej):  Serverinställningar för utgående e-post  Server för utgående e-post:  Användarnamn:  Lösenord:  Port för utgående server:  Har utgående server stöd för SSL? (ja eller nej):

Additional Information

Du måste ha fått en e-postadress och ett lösenord från din e-postleverantör för att kunna lägga till ett e-postkonto i iOS-enheten.

Lär dig att ställa in ett Exchange-konto.

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Viktigt: Omnämnandet av webbplatser och produkter från andra tillverkare sker endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation. Apple tar inget som helst ansvar för utbudet av, prestanda hos eller användningen av information eller produkter från andra tillverkares webbplatser. Apple tillhandahåller detta enbart för att underlätta för våra kunder. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och gör inga utfästelser vad gäller dess korrekthet eller tillförlitlighet. Det finns alltid risker med att använda information eller produkter från Internet, och Apple tar inte på sig något som helst ansvar i detta hänseende. Observera att andra tillverkares webbplatser är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2013-dec-24