Språk

iOS: Legge til en e-postkonto

Lær hvordan du legger til en e-postkonto på iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du har problemer med Mail, kan du følge disse problemløsingstrinnene først.

Følg disse trinnene for å legge til en e-postkonto på iOS-enheten.

1. Trykk på Innstillinger:
  2. Rull ned og trykk på Mail, Kontakter, Kalender:
  3. Trykk på Legg til konto:
  4. Velg din e-postleverandør:

Hvis du ikke ser din e-postleverandør, trykker du på Annen > Legg til e-postkonto.

Følg trinnene på skjermen, og oppgi den nødvendige informasjonen for å konfigurere kontoen.

Gjenta trinnene ovenfor hvis du vil legge til flere e-postkontoer.

Apple vedlikeholder en database med de mest vanlige leverandørene av e-posttjenester. iOS vil automatisk konfigurere de innstillingene på enheten under oppsettet. Hvis iOS ikke konfigurerer innstillingene og du ikke kjenner dem, må du kontakte e-postleverandøren og få denne informasjonen fra dem:

Mine e-postinnstillinger  Min e-postadresse:  Min e-postleverandør:Innstillinger for tjener for innkommende e-post  Kontotype (POP eller IMAP):   Tjener for innkommende e-post:  Brukernavn:  Passord:  Portnummer for innkommende tjener:  Innkommende tjener støtter SSL? (ja eller nei):  Innstillinger for tjener for utgående e-post  Tjener for utgående e-post:  Brukernavn:  Passord:  Port for utgående tjener:  Utgående tjener støtter SSL? (ja eller nei):

Additional Information

Hvis du skal legge til en e-postkonto på iOS-enheten, må du ha en e-postadresse og et passord fra leverandøren av e-posttjenesten.

Lær hvordan du konfigurerer en Exchange-konto.

Viktig: Referanser til websider og produkter fra tredjepart er bare ment for informasjon, og innebærer ingen oppfordring eller anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar for valg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på websider fra tredjepart. Apple gir denne informasjonen bare som en tjeneste til våre brukere. Apple har ikke testet informasjonen på disse websidene, og står ikke inne for nøyaktighten eller påliteligheten. Det er en iboende risiko forbundet med bruk av informasjon eller produkter som finnes på Internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar i denne forbindelsen. Vær oppmerksom på at en webside fra tredjepart er uavhengig av Apple og at Apple ikke har noen form for kontroll over innholdet på den websiden. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret: 24.des.2013
Nyttig?
Ja
Nei
  • Last Modified: 24.des.2013
  • Article: HT4810
  • Views:

• Rating:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter