Talen

iOS: een e-mailaccount toevoegen

Lees hier hoe u een e-mailaccount toevoegt aan een iPhone, iPad of iPod touch.

Als u problemen met Mail ondervindt, volgt u eerst deze probleemoplossende stappen.

Volg deze stappen om een e-mailaccount toe te voegen aan een iOS-apparaat.

1. Tik op Instellingen:
  2. Scrol omlaag en tik op E-mail, contacten, agenda's:
  3. Tik op 'Nieuwe account':
  4. Selecteer de e-mailaanbieder:

Tik op Anders > Voeg mailaccount toe als u de e-mailaanbieder niet ziet.

Volg de stappen op het scherm en voer de vereiste informatie in om de account te configureren.

Herhaal de bovenstaande stappen om meer e-mailaccounts toe te voegen.

Apple heeft een database met de meest voorkomende e-mailaanbieders. Tijdens de configuratie stelt iOS die instellingen automatisch in op het apparaat. Als iOS de instellingen niet configureert en u kent deze niet, neemt u contact op met uw e-mailaanbieder en vraagt u deze gegevens:

Mijn e-mailinstellingen  Mijn e-mailadres:  Mijn e-mailaanbieder:Instellingen van server voor inkomende post  Accounttype (POP of IMAP):   Server voor inkomende post:  Gebruikersnaam:  Wachtwoord:  Poortnummer van server voor inkomende post:  Ondersteunt de server voor inkomende post SSL? (ja of nee):  Instellingen van server voor uitgaande post  Server voor uitgaande post:  Gebruikersnaam:  Wachtwoord:  Poort van server voor uitgaande post:  Ondersteunt de server voor uitgaande post SSL? (ja of nee):

Aanvullende informatie

Als u een e-mailaccount wilt toevoegen aan een iOS-apparaat, moet u een e-mailadres en wachtwoord krijgen van een e-mailaanbieder.

Lees hoe u een Exchange-account instelt.

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 24-dec-2013
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 24-dec-2013
  • Artikel: HT4810
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(55 reacties)