iCloud-systemkrav

Følgende er de anbefalede systemkrav og minimumskravene til iCloud.

Anbefalede systemkrav

iCloud1 kræver et Apple-id, en aktiv internetforbindelse og opdateret software. Hvis din enhed opfylder de anbefalede systemkrav nedenfor, kan du bruge alle de nyeste iCloud-funktioner, og du får samlet set den bedste funktionalitet. Du kan se minimumskravene for de enkelte funktioner under minimumskrav nederst på siden.

iPhone

• iOS 17

iPad

• iPadOS 17

iPod touch

• iOS 15

Mac

• macOS Sonoma 14

• Safari 9.1 eller nyere, Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere eller Opera

Watch

• watchOS 10

Apple TV

• tvOS 17

Pc

• Microsoft Windows 11 eller nyere*

• iCloud til Windows 15

• Outlook 2019 eller en nyere version

• Firefox 92 eller nyere, Google Chrome 100 eller nyere (kun i skrivebordstilstand) eller Microsoft Edge 100 eller nyere

* 64-bit Windows-opdatering fra maj 2019 eller nyere er påkrævet til installation af iCloud til Windows.

Minimumsystemkrav efter funktion

Du skal have mindst iOS 9 på iPhone 4, iPod touch (5. generation), iPad eller iPad mini eller mindst OS X El Capitan 10.11 på en Mac-computer for at kunne bruge iCloud.

Kontakter til kontogendannelse

Kontakter til kontogendannelse er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 15 eller iPadOS 15

• macOS Monterey

Hvis du vil konfigurere en kontakt til kontogendannelse, skal alle dine enheder være opdateret til den nyeste version af iOS, iPadOS, watchOS, macOS og tvOS. Hvis du har en ældre enhed, der ikke kan opdateres til iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey, skal du logge af iCloud på den pågældende enhed.

Hvis du vil være kontakt til kontogendannelse, skal du bruge mindst én enhed med iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey eller en nyere version.

Sikkerhedskopiering og gendannelse

Sikkerhedskopiering og gendannelse er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 9

Bogmærker

Bogmærker er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac og pc.

• iOS 11

• macOS Sierra 10.12 og Safari 11

• Windows 10 med iCloud til Windows 10 eller nyere og Firefox 22, Google Chrome 28 (kun i skrivebordstilstand) eller Opera

Kalender, Kontakter og Mail

Kalender, Kontakter og Mail er tilgængelige på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac og pc.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

• Windows 10-opdatering fra 29. maj 2019 eller nyere med iCloud til Windows 10 eller en nyere version og Outlook 20162

FaceTime

FaceTime er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

• tvOS 17 og en iPhone, der bruger iOS 17 eller en nyere version, eller en iPad, der bruger iPadOS 17 eller en nyere version

Indstil familie til Apple Watch

Indstil familie er tilgængelig på iPhone og Apple Watch med tofaktorgodkendelse.

• iOS 14

• watchOS 7

Familiedeling

Familiedeling er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og Apple TV.

Appen Arkiver

Appen Arkiver er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 11

• iPadOS 14 (opgraderede funktioner)

Find enheder og Find genstande

Find enheder og Find genstande

• watchOS 8

Find venner

Find venner er tilgængelig på Apple Watch.

• watchOS 3-watchOS 5

Find

Find er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og i webbrowsere.

• iOS 13 eller iPadOS 13

• macOS Catalina

• Firefox 45, Google Chrome 54, Microsoft Edge 79, Opera eller Safari 9.1

Find [enhed]

Find [enhed] er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

Appen Find mine venner

Find mine venner er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 9-iOS 12

Appen Find min iPhone

Find min iPhone er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 9-iOS 12

Find personer

Find personer er tilgængelig på Apple Watch.

• watchOS 8

iCloud+

iCloud+3 er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac, pc og i webbrowsere.

• iOS 15 eller iPadOS 15

• macOS Monterey

iCloud Drive

iCloud Drive er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

• Windows 10 med iCloud til Windows 10 eller en nyere version

Deling af mapper med iCloud Drive

iCloud Drive-mappedeling er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

iCloud-adgangskoder

iCloud-adgangskoder er tilgængelige på pc.

• Windows 10 med iCloud til Windows 12.x

iCloud-fotos

iCloud-fotos er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og pc.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

• Windows 10 med iCloud til Windows 10 eller en nyere version

• tvOS 9.2

Delt iCloud-fotobibliotek

Delt iCloud-fotobibliotek er tilgængeligt på iPhone, iPad, Mac, pc og Apple TV.

• iOS 16.1 og iPadOS 16.1

• macOS Ventura 13

• Windows 10 med iCloud til Windows 14

• tvOS 16

iCloud-faner

iCloud-faner er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 11

• macOS Sierra 10.12 og Safari 11

iMessage

iMessage er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

Nøglering

Nøglering4 er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac med tofaktorgodkendelse.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

Arvekontakt

Arvekontakt er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, eller Mac med tofaktorgodkendelse.

• iOS 15.2 eller iPadOS 15.2

• macOS Monterey 12.1

Mail Drop (afsendelse af bilag)

Mail Drop er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

• iOS 9.2

• OS X El Capitan 10.11

• iCloud.com/mail fra en opdateret webbrowser (Safari 7.2 til at overføre pakker som f.eks. iWork-arkiver)

• En e-mailkonto, der understøtter IMAP

• Windows 10

Beskeder i iCloud

Beskeder i iCloud er tilgængelige på iPhone, iPad eller iPod touch og Mac med tofaktorgodkendelseNøglering

• iOS 11.4

• macOS High Sierra 10.13.5

Noter (opgraderede funktioner)

Noter er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

Læseliste

Læseliste er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 11

• macOS Sierra 10.12

• Safari 11

Påmindelser (opgraderede funktioner)

Påmindelser er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 13 eller iPadOS

• macOS Catalina

Skærmtid

Skærmtid er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac og Apple TV.

• iOS 12

• macOS Catalina

Delte album

Delte album er tilgængelig på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc og Apple TV.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

• Windows 10 med iCloud til Windows 10 eller en nyere version

Delte noter

Delte noter er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch og Mac.

• iOS 9

• OS X El Capitan 10.11

Mapper med Delte noter

Mapper med Delte noter er tilgængelig på iPhone, iPad eller iPod touch og Mac.

• iOS 13 eller iPadOS

• macOS Catalina

Grupper med delte adgangskoder

Grupper med delte adgangskoder til tilgængelige på iPhone, iPad og Mac.

• iOS 17

• iPadOS 17

• macOS Sonoma

Delte fanegrupper

Delte fanegrupper er tilgængelige på iPhone.

• iOS 16

Deleforslag

Deleforslag er tilgængelige på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 12

Genveje i Siri

Genveje i Siri er tilgængelige på iPhone, iPad eller iPod touch.

• iOS 12

Fanegrupper

Fanegrupper er tilgængelige på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

• iOS 15

• iPadOS 15

• Safari 15

Nogle iCloud-funktioner er ikke tilgængelige for administrerede Apple-id'er. Læs mere om administrerede Apple-id'er til uddannelsesbrug og administrerede Apple-id'er til erhvervsbrug.

Visse Android-enheder kan bruge iCloud.com, men siden fungerer bedst ved brug af understøttede browsere på macOS, iOS, iPadOS og Windows.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Adgang til visse tjenester er begrænset til 10 enheder.

1. Learn how iCloud operates in China mainland.

2. Outlook 2010 Personal Edition understøttes ikke.

3. Hvis du vil dele iCloud+ med din familie, skal du have iOS 11 eller nyere eller macOS High Sierra eller nyere. Du kan deltage i et delt abonnement på iCloud+ med iOS 9 eller en nyere version eller OS X El Capitan 10.11 eller en nyere version.

4. Hvis du har tofaktorgodkendelse og bruger iCloud-nøglering, skal du have iOS 9 og OS X El Capitan 10.11 eller en nyere version.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.