Om sikkerhetsinnholdet til Java for Mac OS X 10.5-oppdatering 10

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Java for Mac OS X 10.5-oppdatering 10.

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Java for Mac OS X 10.5-oppdatering 10, som kan lastes ned og installeres via Programvareoppdatering eller fra Apple-nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer finnes her: Apple sikkerhetsoppdateringer.

Java for Mac OS X 10.5-oppdatering 10

• Java

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.5.8, Mac OS X Server v10.5.8

Virkning: Flere svakheter i Java 1.6.0_24

Beskrivelse: Det er flere svakheter i Java 1.6.0_24. Den mest alvorlige kan gi tillatelser til en upålitelig Java-applet til å kjøre vilkårlig kode utenfor Java-sandkassen. Besøk på en nettside som inneholder en skadelig upålitelig Java-applet kan føre til utføring av vilkårlig kode med rettighetene til gjeldende bruker. Disse problemene løses ved å oppdatere til Java-versjon 1.6.0_26. Du finner mer informasjon på Java-nettstedet på http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/releasenotes-136954.html

CVE-ID

CVE-2011-0802

CVE-2011-0814

CVE-2011-0862

CVE-2011-0863

CVE-2011-0864

CVE-2011-0865

CVE-2011-0867

CVE-2011-0868

CVE-2011-0869

CVE-2011-0871

CVE-2011-0873

• Java

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.5.8, Mac OS X Server v10.5.8

Virkning: Flere svakheter i Java 1.5.0_28

Beskrivelse: Det er flere sårbarheter i Java 1.5.0_28. Den mest alvorlige kan gi tillatelser til en upålitelig Java-applet til å kjøre vilkårlig kode utenfor Java-sandkassen. Besøk på en nettside som inneholder en skadelig upålitelig Java-applet kan føre til utføring av vilkårlig kode med rettighetene til gjeldende bruker. Disse problemene løses ved å oppdatere til Java-versjon 1.5.0_30. Du finner mer informasjon på Java-nettstedet på http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/documentation/overview-137139.html

CVE-ID

CVE-2011-0802

CVE-2011-0814

CVE-2011-0862

CVE-2011-0864

CVE-2011-0865

CVE-2011-0867

CVE-2011-0871

CVE-2011-0873

Viktig: Nevnte tredjepartsnettsteder og -produkter er bare for informasjonsformål og utgjør ingen godkjenning eller anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på tredjepartsnettsteder. Apple oppgir denne informasjonen kun som en praktisk tjeneste for brukerne våre. Apple har ikke testet informasjonen som finnes på disse nettstedene, og gir ingen garanti angående nøyaktigheten eller påliteligheten. Det er alltid risiko involvert når det gjelder bruk av informasjon eller produkter som finnes på internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar i forbindelse med dette. Vær oppmerksom på at tredjepartsnettsteder er uavhengig av Apple, og at Apple ikke har kontroll over innholdet på disse nettstedene. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.