Als het macOS-installatieprogramma meldt dat bepaalde functies van macOS niet worden ondersteund voor de schijf

Het installatieprogramma meldt mogelijk dat bepaalde functies niet worden ondersteund voor de schijf of niet beschikbaar zullen zijn, of dat er geen herstelsysteem kan worden aangemaakt.

Als het macOS-installatieprogramma geen herstelsysteem kan aanmaken op je schijf, kun je toch verdergaan met de installatie, maar je krijgt dan waarschuwingen dat bepaalde macOS-functies niet worden ondersteund of niet beschikbaar zullen zijn, of dat er geen herstelsysteem kan worden aangemaakt. Dit kan gebeuren in de volgende situaties:

Het herstelsysteem is niet noodzakelijk om macOS te installeren en te gebruiken, maar zonder herstelsysteem kun je FileVault niet gebruiken, kun je geen firmwarewachtwoord instellen en kun je Schijfhulpprogramma niet gebruiken om de schijf te herstellen.