Kielet

iWork (iOS): Yhteensopivat fontit

iWorkin (iOS) kanssa yhteensopivat laitteet tukevat yli 40 fonttia ja fonttiperhettä.

Kun tuotavassa dokumentissa käytetään fonttia, joka ei ole käytettävissä yhteensopivassa iOS-laitteessa, iWorkissa (iOS) käytetään Helvetica-fonttia.

Tarkista iOS-laitteessa seuraavasti, mitä fontteja voit käyttää iWorkissa:

1. Avaa jokin iWork-ohjelma iOS-laitteessa.
  2. Valitse tekstiä tai napauta tekstinsyöttökentässä.
  3. Napauta muotoinspektoria ja valitse Tyyli-välilehti.
  4. Napauta fontin nimeä tyyli-ikkunassa, niin näet lisää vaihtoehtoja.
  5. Napauta fontin nimeä uudelleen, niin näet kaikki käytettävissä olevat fontit.

Huomautus: iWorkin iOS-versio (1.7 tai uudempi) tallentaa fonttitiedot, joten ne ovat käytettävissä, kun dokumentti avataan seuraavan kerran iWorkin Mac-versiossa.

Muokattu viimeksi: 8.2.2014