Kielet

iPad: Mobiilidataliittymän siirtäminen uuteen iPad 2:een

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPad Wi-Fi + 3G:n mobiilidataliittymä siirretään uuteen iPad 2:een.

Mobiilidataliittymän siirtäminen iPad Wi-Fi + 3G:stä, jossa käytetään SIM-korttia

Liittymä voidaan siirtää siirtämällä SIM-kortti nykyisestä iPadista uuteen iPadiin:

1. Sammuta molemmat laitteet:
    • Pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes näyttöön tulee Sammuta-teksti. Sammuta sitten laite liu'uttamalla.
  2. Poista SIM-kortin alusta alkuperäisestä iPadista sen mukana toimitetun SIM-kortin poistotyökalun avulla. Poista mikro-SIM-kortti alustasta.
  3. Poista SIM-kortin alusta uudesta iPadista sen mukana toimitetun SIM-kortin poistotyökalun avulla.
  4. Poista mikro-SIM-kortti alustasta ja aseta sen tilalle alkuperäisen iPadin SIM-kortti.
  5. Aseta SIM-kortin alusta takaisin uuteen iPadiin.
  6. Aseta uuden iPadin SIM-kortti alkuperäisen iPadin SIM-kortin alustaan ja aseta se takaisin alkuperäiseen iPadiin.
  7. Kytke molemmat iPadit päälle ja aktivoi ne tarvittaessa uudelleen yhdistämällä laitteet iTunesiin.

Mobiilidataliittymän siirtäminen Verizon iPad Wi-Fi + 3G:stä toiseen

Jos liittymä halutaan siirtää Verizon iPad Wi-Fi + 3G -laitteesta toiseen, ota yhteyttä Verizoniin:

1. Ota yhteyttä Verizoniin numerossa 800-786-8419 ja kerro, että haluat siirtää liittymän uuteen iPadiin.
  2. Kun Verizon on siirtänyt liittymän, siirry uudessa iPadissa kohtaan Asetukset > Yleiset > Nollaa > Nollaa tilaajapalvelu.
  3. Valitse Aktivoi tili uudelleen.
  4. Jos uusi iPad ei aktivoidu kahden minuutin kuluessa, käynnistä se uudelleen.

Lisätiedot

Dataliittymää ei voida siirtää operaattorilta toiselle, vaan uudelta operaattorilta on hankittava uusi mobiilidataliittymä.

Esimerkki: AT&T-mobiilidataliittymää ei voida siirtää Verizon iPadiin.

Lue lisää mobiilidataliittymän siirtämisestä iPadiin (3. sukupolvi).

Muokattu viimeksi: 2.5.2012