Talen

iPhone: een goed begrip van de telefoonfuncties

De iPhone ondersteunt talrijke functies, inclusief wisselgesprekken, doorschakeling en conferentiegesprekken, maar de werking van bepaalde functies op een iPhone verschilt bij GSM- en CDMA-netwerken.

Afhankelijk van de technologie van het netwerk van uw draadloze aanbieder (GSM of CDMA) kunt u deze functies op verschillende manieren inschakelen:

Doorschakelen Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over doorschakelen.
Wisselgesprek Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over wisselgesprekken.
Nummerherkenning Schakel deze functie in of uit in
Instellingen > Telefoon.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over nummerherkenning.
Conferentiegesprek Biedt ondersteuning voor maximaal vijf gesprekken tegelijk. Biedt ondersteuning voor maximaal twee gesprekken tegelijk. CDMA-netwerken kunnen in bepaalde gevallen mogelijk geen gesprekken toevoegen of samenvoegen, of wisselen tussen gesprekken. Raadpleeg de iPhone Gebruikershandleiding voor meer informatie.
Bellen met een 'soft pause' Houd * ingedrukt wanneer u belt. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op 'pauze'. Voert een ',' in een telefoonnummer in en wacht enkele seconden voordat meer toetsen worden ingetikt.
Bellen met een 'hard pause' Houd # ingedrukt wanneer u belt. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op 'wacht'. Voert een ',' in een telefoonnummer in en wacht totdat de gebruiker op 'Bel' tikt voordat meer toetsen worden ingetikt.
Een gesprek in de wacht zetten Houd 'Geluid uit' ingedrukt. N.v.t. In CDMA-netwerken kunt u geen gesprekken in wachtstand plaatsen.

Lees meer over de verschillen bij het gebruik van mobiele datanetwerken, inclusief LTE.

Wanneer u een iPhone in een CDMA-netwerk gebruikt, merkt u mogelijk deze verschillen:

• Contacten of telefoonnummers op webpagina's met alfabetische tekens onder de zeven getallen worden mogelijk niet zoals verwacht gekozen (voorbeeld: 1-800-MY-IPHONE of 555-1212x1234). U kunt de extra letters verwijderen of een pauze gebruiken om de extensie te kiezen (555-1212,1234).
  • De volgende functies zijn mogelijk niet beschikbaar op een iPhone in CDMA-netwerken:
    • Simpincode inschakelen
    • Simcontacten importeren
Laatst gewijzigd op: 18-dec-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 18-dec-2013
  • Artikel: HT4515
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)