Over de beveiligingsinhoud van Apple TV-software-update 4.1

In dit artikel wordt de beveiligingsinhoud van Apple TV-software-update 4.1 beschreven.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple productbeveiliging voor meer informatie over Apple-productbeveiliging.

Raadpleeg Hoe gebruikt u de Apple Product Security PGP-sleutel voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID’s als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Raadpleeg Apple-beveiligingsupdates voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Apple TV-software-update 4.1

• Apple TV

CVE-ID: CVE-2010-2805, CVE-2010-2806, CVE-2010-2807, CVE-2010-2808, CVE-2010-3053, CVE-2010-3054

Beschikbaar voor: Apple TV (2e generatie) met 4.0-software

Impact: meerdere kwetsbaarheden in FreeType

Beschrijving: er zijn meerdere kwetsbaarheden opgetreden in FreeType, waarvan de ernstigste kunnen leiden tot het uitvoeren van willekeurige code bij de verwerking van een kwaadaardig lettertype. Deze problemen worden verholpen door FreeType bij te werken naar versie 2.4.2. Meer informatie is beschikbaar via de FreeType-website op http://www.freetype.org/

• Apple TV

CVE-ID: CVE-2010-2249, CVE-2010-1205

Beschikbaar voor: Apple TV (2e generatie) met 4.0-software

Impact: meerdere kwetsbaarheden in libpng

Beschrijving: libpng is bijgewerkt naar versie 1.4.3 om meerdere kwetsbaarheden te verhelpen, waarvan de ernstigste kunnen leiden tot het uitvoeren van willekeurige code. Meer informatie is beschikbaar via de libpng-website op http://www.libpng.org/pub/png/libpng.html.