Kielet

Apple TV (2. ja 3. sukupolvi): Apple TV:n ohjelmiston palauttaminen

Tässä artikkelissa on ohjeet seuraavien ongelmien ratkaisemiseen:

• Apple TV:n käyttöliittymä toimii odottamattomalla tai epäyhtenäisellä tavalla.
  • Apple TV:n ohjelmistopäivitys keskeytyi.
  • Laite ei käynnisty kokonaan tai jatka Apple TV:n päävalikkoon asti.
  • Laite ei vastaa kaukosäätimen komentoihin (vain jatkuva valkoinen merkkivalo näkyy).

Apple TV:n palauttaminen tehdasasetuksiin

1. Valitse Apple TV:stä Asetukset > Yleiset > Nollaa ja valitse Palauta.
  2. Apple TV palautetaan oletusasetuksiinsa, ja siihen ladataan ja asennetaan Apple TV:n uusin ohjelmistoversio. Tämä voi kestää jonkin aikaa. Älä irrota Apple TV:n virtajohtoa palautuksen aikana.

Jos tätä menetelmää ei voi käyttää, ja jos sinulla on mikro-USB-kaapeli, kokeile seuraavan osion toimenpiteitä.

Jos Apple TV ei edelleenkään vastaa tai et voinut noudattaa yllä olevia ohjeita

Tähän palautukseen tarvitaan mikro-USB-kaapeli (myydään erikseen), iTunesilla varustettu tietokone ja nopea Internet-yhteys. Laitteeseen asennetaan uusin ohjelmistoversio ja se palautetaan tehdasasetuksiin.

1. Irrota virtajohto ja HDMI-kaapeli Apple TV:stä.
  2. Varmista, että käytät iTunesin uusinta versiota:
    • Mac: valitse iTunes > Etsi päivityksiä.
    • Windows: valitse Ohje > Etsi päivityksiä.
  3. Avaa iTunes tietokoneessa.
  4. Liitä Apple TV tietokoneeseen (selvitä Apple TV:si malli):
    • Apple TV (2. sukupolvi): liitä mikro-USB-kaapelin toinen pää Apple TV:n taakse ja toinen pää tietokoneen USB-porttiin.
    • Apple TV (3. sukupolvi): liitä mikro-USB-kaapelin toinen pää Apple TV:n taakse ja toinen pää tietokoneen USB-porttiin. Kytke Apple TV virtajohdolla pistorasiaan.
  5. Valitse Apple TV:n yhteenvetosivulta Palauta Apple TV. Toimenpiteessä voi kestää jonkin aikaa Internet-yhteyden nopeudesta riippuen.

Huomautus: jos yllä olevaa näyttöä ei näy iTunesissa, valitse Apple TV iTunes-ikkunan oikeasta yläkulmasta.
  6. Älä irrota kaapeleita palautuksen aikana.
  7. Kun palautus on valmis ja Apple TV:n kuvaketta ei enää näy iTunesissa, irrota mikro-USB-kaapeli ja virtajohto (soveltuvin osin). Liitä Apple TV sitten uudelleen televisioon HDMI-kaapelilla ja kytke se virtajohdolla pistorasiaan.

Tärkeää: Jos Apple TV pidetään kiinni tietokoneessa mikro-USB-kaapelilla palautuksen jälkeen, se ehkä siirtyy uudelleen palautustilaan. Jos näin käy, irrota kaikki kaapelit Apple TV:stä. Kytke se sitten tavalliseen tapaan verkkovirtaan ja liitä televisioon HDMI-kaapelilla.

Muokattu viimeksi: 13.3.2014