Om Apple World Travel Adapter Kit

Du kan bruke Apple World Travel Adapter Kit til å lade Apple-produkter når du reiser til andre land eller regioner.

Bruke Apple World Travel Adapter Kit

For å lade enheten kobler du riktig strømplugg-adapter til enhetens strømforsyning. Apple World Travel Adapter Kit fungerer med alle USB-, USB-C- og MagSafe-strømadaptere fra Apple som har avtakbart støpsel (disse kalles også «duckhead»).

mac-usb-c-lader-tilkobling-diagram

Bare ta av støpselet og sett på adapteren for landet ditt eller regionen din.

Finn ut hvor du kan bruke hvert adapter

Settet inneholder syv adaptere. De fleste adaptere har også et merke med en lands- og regionskode på tre tegn som viser hvor du kan bruke den. Det kan være mulig å bruke noen adaptere i flere land og regioner enn det som er oppført.*

reiseadaptere-identifiser-støpsel

Slik identifiserer du adapteren:

Australia og New Zealand (AUS)

Beskrivelse: Flate, vinklede blader

reiseadaptere-parallell-uten-hull

Kina, fastlandet (CHN)

Beskrivelse: Flate, parallelle blader uten hull

Japan og Nord-Amerika (USA)

Beskrivelse: Flate, parallelle blader med hull

reiseadaptere-rund-tykk

Korea (KOR)

Beskrivelse: Runde, tykke poler

reiseadaptere-rund-tynn

Brasil (BRA)

Beskrivelse: Runde, tynne poler

reiseadaptere-rund-tynn-vinklet

Fastlandet i Europa (EUR)

Beskrivelse: Lett vinklede, runde og tynne poler

reiseadaptere-tre-pinner

Hongkong, Qatar, Irland,

Singapore og Storbritannia (GBR)

Beskrivelse: Tre bladpoler

Landet eller regionen du besøker, kan hevde at elektrisitetsforsyningen er innenfor området som støttes av enheten du bruker, men du må kontrollere at strømkvaliteten er i samsvar med spesifikasjonene. Elektriske spenningstopper og delvis mørklegging kan skade elektrisk utstyr.