iPhonen lataaminen iPadin tai kannettavan Macin USB-virtalähteellä

Voit ladata iPhonea, Apple Watchia, AirPods-kuulokkeita ja muita Apple-laitteita iPadin tai kannettavan Macin mukana toimitettavilla Applen USB-virtalähteillä.

Voit käyttää Applen 12 W:n USB-virtalähteitä iPadin, iPhonen, Apple Watchin ja muiden Applen lisävarusteiden, kuten Siri Remoten ja AirPodien, lataamiseen. Liitä laitteesi virtalähteeseen USB–Lightning-kaapelin tai Apple Watchin mukana tulleen laturin avulla.

Jotkin USB-C-virtalähteet ja Applen USB-C–Lightning-kaapeli tukevat pikalatausta tiettyjen iPhone- ja iPad-mallien kanssa.

35 W:n kahdella USB-C-portilla varustetun virtalähteen avulla voit ladata kaksi laitetta samanaikaisesti.

Virtalähde