Språk

iTunes: Synkronisere bilder

Lær hvordan du synkroniserer bilder fra datamaskinen til en iPod med fargeskjerm, iPod touch, iPhone eller iPad ved hjelp av iTunes.

Synkronisere bilder til enheter

Du kan synkronisere bilder fra iPhoto, Aperture eller fra en mappe på datamaskinen.

1. Sørg for at du har siste versjon av iTunes.
  2. Start iTunes og koble til enheten.
  3. Klikk på enhetsknappen øverst til høyre. (Hvis du viser iTunes Store, klikker du på bibliotekknappen øverst til høyre først.) Hvis du ikke ser enheten din, velger du Skjul sidepanel fra Vis-menyen.
  4. Klikk på Bilder-fanen.

Slik synkroniserer du bilder fra en Mac-maskin eller Windows-PC til enheten ved bruk av bildeprogrammer

1. Velg Synkroniser bilder fra.
  2. Velg programmet du vil synkronisere bilder fra, i lokalmenyen.
  3. Velg å synkronisere alle bilder eller valgte bilder. Velg Inkluder videoer for å synkronisere videoer som er arkivert i bildebiblioteket.

4. Klikk på Bruk.

Slik synkroniserer du bilder fra en mappe på datamaskinen til enheten din

1. Plasser alle bildene i en mappe på datamaskinen. Du kan organisere bilder i undermapper for å lage album.
  2. Velg Synkroniser bilder fra.
  3. Velg "Velg mappe" fra lokalmenyen, og velg mappen der du arkiverte bildene.

4. Klikk på Bruk.

Minimer alle | Utvid alle

Slette synkroniserte bilder og videoer fra enheten

1. i iTunes klikker du på Enhet-knappen øverst til høyre. (Hvis du viser iTunes Store, klikker du på biblioteksknappen øverst til høyre først.)
  2. Klikk på Bilder-fanen i vinduet som åpnes.
  3. Velg Markerte album, og fjern markeringene for album og samlinger som du vil slette.
    Merk: Hvis du vil slette alle synkroniserte bilder, fjerner du markeringen av "Synkroniser bilder fra" og klikker på Fjern bilder når du blir spurt om det.
  4. Klikk på Bruk.

Slette Kamerarull-bilder og -videoer fra enheten

Du kan slette objekter fra Kamerarull på to måter:

• Importer kamerarullen til datamaskinen og velg å slette objekter etter import.
  • Slett bilder og videoer manuelt fra enheten:
    1. Åpne Bilder-programmet og åpne Kamerarull.
    2. Trykk på Handling-knappen.
    3. Trykk på hvert bilde for å markere det.
    4. Trykk på Slett-knappen.
      Merk: Når det gjelder bilder og videoer du vil ta vare på, importerer du dem til datamaskinen før du sletter dem fra Kamerarull.

Importere bilder til datamaskinen

Lær mer om import av personlige bilder og videoer fra iOS-enheter til datamaskinen. Hvis du bruker en iPod nano (5. generasjon), importerer du innspilte videoer ved å bruke Windows eller Mac.

Lær mer om hvordan du bruker Bildestrøm til å importere bilder til datamaskinen.

Tilleggsinformasjon

Synkronisering av bilder med enheten vil opprette et iPod Photo Cache.

Synkronisering av bilder kan bare utføres fra én datamaskin eller brukerkonto om gangen. Synkronisering av bilder med en annen datamaskin eller bruker erstatter bildene på enheten.

Du kan ikke reimportere bilder som er synkronisert fra datamaskinen til enheten, tilbake til datamaskinen. Du kan bare importere bilder i Kamerarull eller Arkiverte bilder fra enheten til datamaskinen. Hvis du må hente synkroniserte bilder fra enheten:

1. Send dem som e-post fra enheten til deg selv.
  2. Kopier dem fra e-postmeldingene til datamaskinen.

På iPhone og iPod touch med iOS 5 og iOS 6 vil alle synkroniserte bilder vises i en samlet kategori som kalles Bildebibliotek. Bilder blir ikke duplisert - dette er en måte å vise alle synkroniserte album på ett sted. Du kan også trykke på et bestemt album under bildebiblioteket for å se enkeltalbum.

Systemkrav

• Synkronisering med iPhoto krever iPhoto versjon 4.0.3 eller nyere.
  • Synkronisering av videoer fra iPhoto krever iPhoto versjon 6.0.6 eller nyere.
  • Synkronisering av bilder fra Aperture krever Aperture versjon 1.5 eller nyere.
  • Synkronisering av Ansikter, Steder og Hendelser fra iPhoto krever iPhoto '09 eller nyere.
  • Synkronisering med Adobe Photoshop Album i Windows krever Adobe Photoshop Album versjon 2.0 eller nyere.
  • Synkronisering med Adobe Photoshop Elements i Windows krever Adobe Photoshop Elements versjon 3.0 eller nyere.

Støttede formater

På en Mac vil disse filformatene synkroniseres fra iPhoto-biblioteket til enheten:

• BMP
  • GIF
  • JPEG
  • JPG
  • JPG2000 eller JP2
  • PICT
  • PNG
  • PSD
  • SGI
  • TIFF

I Windows vil disse filformatene synkroniseres til enheten:

• BMP
  • GIF
  • JPEG
  • JPG
  • PNG
  • SGI
  • TIF
  • TIFF

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret: 28.jan.2014
Nyttig?
Ja
Nei
  • Sist endret: 28.jan.2014
  • Artikkel: HT4236
  • Visninger:

• Vurdering:

(1 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter