Sprog

Sådan fravælger du interessebaserede reklamer fra iAd

iAd tilbyder reklamer, som er baseret på dine interesser, så du får den bedst mulige reklameoplevelse. Hvis du vil fravælge interessebaserede reklamer, kan du vælge at begrænse reklamesporing på computeren, iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV. Du kan også slå lokalitetsbaserede reklamer fra på iPhone, iPad og iPod touch.

Du kan forvente følgende, når du begrænser reklamesporing:

• Du modtager muligvis det samme antal reklamer som før, men de kan være mindre relevante, fordi de ikke er baseret på dine interesser.
  • Du modtager muligvis stadig reklamer, som er relateret til indholdet af et program eller er baseret på andre upersonlige oplysninger.

Sådan begrænser du reklamesporing på iPhone, iPad og iPod touch

Gå til Indstillinger > Anonymitet > Reklamer.

Muligheden Begræns reklamesporing på iPhone

Hvis du har iOS 6, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Om > Reklamer.

Hvis du har iOS 4 eller 5, skal du gå til http://support.apple.com/kb/HT4228?viewlocale=da_DK med enheden.

Sådan begrænser du reklamesporing på Apple TV

Gå til Indstillinger > iTunes Store.

Muligheden Begræns reklamesporing på Apple TV

Sådan begrænser du reklamesporing i iTunes på computeren

Hvis du ikke allerede er logget på iTunes, skal du gå til Butik > Log ind og indtaste dit Apple-id og adgangskoden. Gå derefter til iTunes > Indstillinger > Butik.

Muligheden Begræns reklamesporing i iTunes

Hvis du lytter til iTunes Radio, når du foretager denne ændring, skal du genstarte iTunes og iTunes Radio for at fjerne interessebaserede reklamer.

Sådan slår du lokalitetsbaserede reklamer fra på iPhone, iPad og iPod touch

Gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Systemtjenester.

iPhone-skærmbillede med lokalitetsbaserede reklamer slået fra

Hvis du har iOS 4 eller 5, skal du gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester.

Yderligere oplysninger

Sidst ændret: 30-09-2014