Sprog

Sådan fravælger du interessebaserede reklamer fra iAd

Du får den bedste reklamefunktion, hvis du slår Begræns reklamesporing fra på iOS-enheder, Apple TV og iTunes-klienter. Hvis du ikke ønsker at modtage interessebaserede reklamer fra iAD, kan du slå Begræns reklamesporing til.

Du kan finde Begræns reklamesporing på følgende enheder:

iOS-enhed

iOS 7 og nyere versioner

Vælg Indstillinger > Anonymitet > Reklame.

Fravælg – iOS 7

iOS 6

Vælg Indstillinger > Generelt > Om > Reklame.

Fravælg – iOS 6

iOS 4 eller 5

Du har mulighed for at fravælge funktionen.

Fravælg – iOS 5

Hvis du ikke ønsker, at din lokalitet skal sendes som del af et iAd-reklameopkald, kan du slå lokalitetsbaserede iAd-reklamer fra på iOS-enheden:

• iOS 6 eller en nyere version: Vælg Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Systemtjenester.
  • iOS 4 eller 5: Vælg Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester .

Apple TV

Vælg Indstillinger > iTunes Store.
Fravælg – Apple TV

Computer

Vælg iTunes > Indstillinger > Butik.

Fravælg – Mac-computer/pc

Hvis du ønsker at modtage interessebaserede reklamer, skal du slå Begræns reklamesporing fra.

Bemærk: Du skal være logget på iTunes for at disse indstillinger træder i kraft for din konto. Vi anbefaler også, at du starter iTunes Radio igen, så de nye indstillinger for Begræns reklamesporing kan træde i kraft.

Ved fravalg sker følgende:

• Du modtager muligvis det samme antal reklamer som før, men de er muligvis mindre relevante, fordi de ikke er baseret på dine interesser.
  • Du modtager muligvis reklamer, som er relateret til indholdet i et program eller er baseret på andre ikke-personlige oplysninger.

Additional Information

Læs mere om lokalitetstjenesterne.

Apple beskytter dine personlige oplysninger. Se Apples politik for behandling af personlige oplysninger.

Sidst ændret: 10-12-2013