Gem og rediger PDF-arkiver med appen Apple Books

Læs mere om, hvordan du gemmer PDF-arkiver, konverterer en webside til et PDF-arkiv og gemmer en e-mail som PDF-arkiv i appen Bøger på din iPhone, iPad eller Mac.

Gem et PDF-arkiv i appen bøger på din iPhone eller iPad

1. Tryk på PDF-arkivet for at åbne det.

2. Tryk på knappen DelDer er ikke angivet et alternativ til billede.

3. Stryg til venstre over appsymbolerne, og tryk på Bøger.

iPhone-billede, der viser, hvordan du gemmer et PDF-arkiv i appen Bøger

Hvis du ikke kan se Bøger, skal du trykke på knappen Mereknappen Mere,, trykke på Rediger og derefter vælge Bøger.

Gem et PDF-arkiv i appen bøger på din Mac

1. Åbn appen Bøger på din Mac.

2. Klik på PDF-arkiver under Bibliotek.

3. Træk og slip PDF-arkivet fra dit skrivebord eller et Finder-vindue til sektionen PDF-dokumenter i appen Bøger.

Din PDF åbnes og gemmes automatisk i appen Bøger. Du kan finde den senere i dit bibliotek. Hvis du vil have adgang til dine arkiver på andre enheder, skal du sørge for at indstille iCloud Drive.

Læs mere om import og lagring af dokumenter i appen Bøger på din Mac

Konverter en webside til et PDF-arkiv på din iPhone eller iPad

1. Åbn en webside i Safari.

2. Tryk på knappen DelDer er ikke angivet et alternativ til billede.

3. Stryg til venstre over appsymbolerne, og tryk på Bøger.

Hvis du ikke kan se bøger, skal du trykke på knappen Mereknappen Mere. Tryk derefter på Bøger under Favoritter eller Forslag.

Din PDF åbnes og gemmes automatisk i appen Bøger. Du kan finde den senere i dit bibliotek. Hvis du vil have adgang til dine arkiver på andre enheder, skal du sørge for at indstille iCloud Drive.

Arkiver en e-mail som et PDF-arkiv på din iPhone eller iPad

1. Gå til appen Mail, og tryk på en e-mail.

2. Hvis du vil gemme e-mailen eller e-mailtråden som et PDF-arkiv, skal du trykke på knappen Flere handlingerDer er ikke angivet et alternativ til billede nederst på værktøjslinjen.

3. Rul ned, og tryk på Udskriv.

4. Hold en finger på eksempelvisningen af e-mailen nederst på skærmen. En større eksempelvisning åbnes.

5. Tryk på den større eksempelvisning.

6. Tryk på knappen DelDer er ikke angivet et alternativ til billede, og tryk derefter på Bøger.

Hvis du ikke kan se Bøger, skal du trykke på knappen Mereknappen Mere, skal du trykke på Rediger og derefter trykke på Bøger.

Din PDF åbnes og gemmes automatisk i appen Bøger. Du kan finde den senere i dit bibliotek. Hvis du vil have adgang til dine arkiver på andre enheder, skal du sørge for at indstille iCloud Drive.

Omdøb et PDF-arkiv i appen Bøger

Du kan hurtigt omdøbe PDF-arkiver, som du har gemt i appen Bøger.

På en iPhone

1. Åbn appen Bøger, og find PDF-arkivet i dit bibliotek.

2. Tryk på knappen Vis handlingerDer er ikke angivet et alternativ til billede under PDF-arkivet, og tryk på Omdøb.

På en iPad eller Mac

1. Åbn appen Bøger, og find PDF-arkivet i dit bibliotek.

2. Tryk eller klik på knappen Vis handlingerDer er ikke angivet et alternativ til billede under PDF-arkivet, og vælg Omdøb.

Brug Markering på dine PDF-arkiver

Du kan bruge Markering til at føje tegninger, noter, en signatur og meget mere til de PDF-arkiver, du gemmer i appen Bøger.

1. Åbn PDF-arkivet på en iPhone eller iPad.

2. Tryk på knappen Markeringknappen Markering, og vælg derefter det markeringsværktøj, du vil bruge.

Gem og administrer PDF-arkiver med appen Arkiver

Du kan også bruge appen Arkiver til at gemme, organisere, redigere og dele arkiver på din iPhone og iPad