Applen suojauspäivitykset (15.1.2008–3.12.2009)

Tässä dokumentissa kerrotaan suojauspäivityksistä Apple-tuotteille, jotka on julkaistu 15.1.2008–3.12.2009.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Tärkeää: Tässä dokumentissa kerrotaan päivityksistä ja julkaisuista 15.1.2008–3.12.2009. Katso uudemmat julkaisut tästä artikkelista. Tietoja aiemmista suojauspäivityksistä on seuraavissa asiakirjoissa:

Mac OS X:n hankkiminen

Tietoja Mac OS X (asiakas) -käyttöjärjestelmän hankkimisesta on täällä. Tietoja Mac OS X Server -käyttöjärjestelmän hankkimisesta on täällä.

Mac OS X:n ohjelmistopäivitykset ovat saatavilla seuraavista lähteistä:

Applen tuoteturvallisuuden PGP-avain

Lisätietoja on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen. -

Suojauspäivitykset

Nimen ja tietojen linkki – Julkaistu – Julkaisupäivä

(*) Perustuu IEEE 802.11n luonnosmääritykseen.

Suojauspäivitykset sisältyvät yleensä uusiin ohjelmistopäivityksiin

Mac OS X -suojauspäivitykset sisältyvät yleensä seuraavaan Mac OS X -ohjelmistopäivitykseen.

Suojauspäivityksiä voi olla saatavilla myös ohjelmistoihin, jotka on julkaistu erillään Mac OS X:stä. Ohjelmistopäivitykset on pakattu järjestelmiä suojaavalla tavalla. Suojauspäivityksiä tarjotaan vain päivitystä tarvitseville järjestelmille, ei uudemmille versioille, joihin suojauspäivitys on sisällytetty.

Tärkeää: Tiedot tuotteista, joita Apple ei ole valmistanut, toimitetaan vain tiedotustarkoituksiin, eikä niitä tule ymmärtää Applen suosituksina. Lisätietoja saat toimittajalta.