Språk

iOS: Så här fungerar Gmail-arkiv

Den här artikeln beskriver skillnaden mellan att arkivera och radera ett Gmail-meddelande samt hur man aktiverar eller avaktiverar funktionen på iPhone, iPad och iPod touch.

Mail arkiverar Gmail-meddelanden i stället för att radera dem:

Arkivera-knapp

När du arkiverar ett meddelande flyttas det till mappen Alla brev. Det raderas inte från Gmail-kontot. Du kan läsa mer om Gmail-arkiveringsfunktionen i Gmail-hjälp. Arkivera ersätter alla raderingsalternativ när du använder ett Gmail-konto, inklusive användning av Papperskorg-symbolen när du visar ett meddelande och väljer Redigera för att hantera flera meddelanden.

Du kan avaktivera den här funktionen i Inställningar > E-post, kontakter, kalendrar > Gmail-konto > Konto > Avancerat > Flytta raderade meddelanden till:

Inställningar för Arkivera meddelanden

Viktigt: Information om produkter som inte tillverkas av Apple tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation från Apple. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Viktigt: Omnämnandet av webbplatser och produkter från andra tillverkare sker endast i informationssyfte och ska inte betraktas som någon rekommendation. Apple tar inget som helst ansvar för utbudet av, prestanda hos eller användningen av information eller produkter från andra tillverkares webbplatser. Apple tillhandahåller detta enbart för att underlätta för våra kunder. Apple har inte testat informationen på dessa webbplatser och gör inga utfästelser vad gäller dess korrekthet eller tillförlitlighet. Det finns alltid risker med att använda information eller produkter från Internet, och Apple tar inte på sig något som helst ansvar i detta hänseende. Observera att andra tillverkares webbplatser är oberoende av Apple och att Apple inte har någon kontroll över innehållet på sådana webbplatser. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: 2014-feb-28