Kielet

Mikro-SIM-kortin tunnistaminen

iPad Wi-Fi + 3G:ssä ja iPhone 4:ssä (GSM-malli) käytetään mikro-SIM-korttia GSM-matkapuhelinyhteyksiin ja 3G-yhteyksiin. Mikro-SIM-kortti on nimensä mukaisesti perinteistä SIM-korttia pienempi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mikro-SIM-kortti tunnistetaan ja miten se poistetaan korttikehikosta.

Operaattorit toimittavat mikro-SIM-kortin usein korttikehikossa. Mikro-SIM-kortti on irrotettava kehikosta, jotta sitä voidaan käyttää laitteessa.

SIM-korttiin upotettu mikro-SIM-kortti

Joskus mikro-SIM-kortti on upotettu normaalikokoiseen SIM-korttiin. Irrota tällöin mikro-SIM-kortti normaalikokoisesta SIM-kortista:

Mikro-SIM-kortin irrottaminen

Voit myös poistaa ensin suuremman SIM-kortin ja sitten mikro-SIM-kortin:

Irrotettu mikro-SIM-kortti

Joskus on vaikeaa nähdä lävistystä, joka erottaa mikro-SIM-kortin suuremmasta SIM-kortista. Se voi näkyä helpommin valoa vasten.

Muokattu viimeksi: 8.4.2011