Få hjelp med Apple Digital AV-adaptere for iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruke en Digital AV- eller VGA-adapter til å koble iOS-enheten din til en skjerm som for eksempel en TV, projektor eller dataskjerm.

Finn ut hvilken adapter du trenger

For å se innholdet fra iPhone, iPad eller iPod touch på en ekstern skjerm må du ha riktig adapter. Bruk en VGA-, Digital AV- eller HDMI-adapter som har samme kontakt som enheten din: USB-C, Lightning eller 30-pins. Bruk AirPlay for å koble til trådløst.

Få hjelp med å bruke en adapter

Finn ut hva du kan gjøre hvis du har et av disse problemene.

Hvis du kan se video, men ikke hører lyd

Forsikre deg om at du bruker en Digital AV-adapter (som har HDMI-port). Hvis du bruker en VGA-adapter kan ikke denne overføre lyd. Hvis du vil høre lyd med en VGA-adapter, må du koble til hodetelefonutgangen på en TV, dataskjerm, projektor eller stereo.

Hvis en app ikke viser video eller spiller av lyd

Appen er kanskje ikke kompatibel med adapteren din. Sjekk kompatibilitet på appens informasjonsside i App Store eller ta kontakt med apputvikleren.

Hvis du får varsel om at det kreves en HDCP-kompatibel enhet

Innholdet ditt er kanskje ikke kompatibelt med adapteren din. Filmer, TV-programmer og enkelte strømmingsapper krever «High-Bandwidth Digital Content Protection» (HDCP). Hvis du forsøker å spille disse filmene, programmene og strømmingstjeneste med en digital tilkobling uten HDCP – som for eksempel en Apple VGA-adapter – vises et varsel som krever en HDCP-kompatibel enhet.

Hvis du trenger hjelp med andre problemer

1. Koble adapteren fra iPhone, iPad eller iPod touch og en TV, dataskjerm eller monitor, og koble den deretter til igjen.

2. Sørg for at VGA- eller HDMI-kabelen fungerer som den skal, siden problemet kan være med kabelen.

3. Fjern eventuelle VGA- eller HDMI-skjøtekabler eller -omformere. Tilbehør som konverterer VGA- eller HDMI-signaler til forskjellige videoformater (DVI, kompositt, komponent) er ikke kompatible.

4. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.

Gå til Apple-kundestøtte for mer hjelp og for å avtale service på:

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.