Apua Applen Digital AV -sovittimille iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa

Digital AV- tai VGA-sovittimella voit liittää iOS-laitteesi näyttöön, kuten televisioon, projektoriin tai tietokonenäyttöön.

Tarvittavan sovittimen selvittäminen

iPhone-, iPad- tai iPod touch -sisällön peilaaminen toisessa näytössä edellyttää asianmukaista sovitinta. Käytä VGA-, Digital AV- tai HDMI-sovitinta, jossa on sama liitin kuin laitteessasi: USB-C, Lightning tai 30-nastainen. Jos haluat liittää langattomasti, käytä AirPlaytä.

Apua sovittimen käyttöön

Ota selvää, mitä voit tehdä, jos sinulla on jokin näistä ongelmista.

Jos näet kuvan, mutta ääniä ei kuulu

Varmista, että käytössä on Digital AV -sovitin (jossa on HDMI-portti). Jos käytössä on VGA-sovitin, se ei välitä audiosignaaleja. Äänen kuuleminen VGA-sovitinta käytettäessä edellyttää, että liitäntä tehdään television, tietokonenäytön, projektorin tai stereoiden kuulokemikrofoniliitäntään.

Jos appi ei näytä kuvaa tai toista ääntä

Appi ei ehkä ole yhteensopiva sovittimen kanssa. Tarkista yhteensopivuus apin tietosivulta App Storessa tai ota yhteyttä kehittäjään.

Jos ilmoituksessa edellytetään HDCP-yhteensopivan laitteen käyttöä

Sisältö ei ehkä ole yhteensopiva sovittimen kanssa. Elokuvat, TV-ohjelmat ja tietyt videoiden suoratoisto-ohjelmat edellyttävät HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) -ominaisuutta. Jos yrität toistaa tällaisia elokuvia, TV-ohjelmia ja suoratoistovideoita muulla kuin digitaalisella HDCP-yhteydellä, kuten Applen VGA-sovittimella, saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään käyttämään HDCP-yhteensopivaa laitetta.

Jos tarvitset apua muiden ongelmien kanssa

1. Irrota sovitin iPhonesta, iPadista tai iPod touchista ja televisiosta, tietokonenäytöstä tai projektorista ja liitä se sitten uudelleen.

2. Varmista, että VGA- tai HDMI-kaapeli toimii, sillä ongelma voi johtua kaapelista.

3. Poista mahdolliset VGA- tai HDMI-jatkokaapelit tai -muuntimet. VGA- tai HDMI-signaalit eri videomuotoihin (DVI, komposiitti, komponentti) muuntavat lisälaitteet eivät ole yhteensopivia.

4. Varmista, että sinulla on uusin iOS- tai iPadOS-versio.

Jos tarvitset lisäapua, pyydä Apple-tukea järjestämään huolto laitteellesi:

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.