Als je een abonnement van Apple wilt opzeggen

Lees hier meer over het opzeggen van abonnementen van Apple of abonnementen die je hebt gekocht met een app uit de App Store.

Een abonnement van Apple opzeggen

Een abonnement opzeggen

Als je het abonnement dat je wilt opzeggen niet kunt vinden

Een abonnement opzeggen op je iPhone, iPad of Apple Vision Pro

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op je naam.

3. Tik op 'Abonnementen'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  4. Tik op het abonnement.

5. Tik op 'Annuleer abonnement'. Mogelijk moet je omlaag scrollen om de knop 'Annuleer abonnement' te vinden. Als je geen knop 'Annuleer abonnement' ziet of als er een bericht in rode tekst over de vervaldatum verschijnt, is het abonnement al opgezegd.

Als je het abonnement dat je wilt opzeggen niet kunt vinden

Een abonnement opzeggen op je Mac

1. Open de App Store-app.

2. Klik op je naam. Als je je naam niet ziet, klik je op 'Log in'.

3. Klik op 'Accountinstellingen'.

4. Scrol naar 'Abonnementen' en klik op 'Beheer'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  5. Klik naast het abonnement op 'Bewerk'.

6. Klik op 'Annuleer abonnement'. Als de knop 'Annuleer' of 'Annuleer abonnement' niet wordt weergegeven, is het abonnement al opgezegd.

Als je het abonnement dat je wilt opzeggen niet kunt vinden

Een abonnement opzeggen op je Windows-pc

Je kunt Apple Music via internet opzeggen en Apple TV+ via internet opzeggen. Als je een abonnement wilt opzeggen dat door Apple is gefactureerd, gebruik je de Apple Music-app of Apple TV-app voor Windows.

De Apple Music-app of Apple TV-app voor Windows gebruiken

1. Op je Windows-pc open je de Apple Music-app of de Apple TV-app. Lees hoe je de apps van Apple voor Windows kunt downloaden.

2. Klik op je naam onderaan de navigatiekolom en kies vervolgens 'Toon mijn account'. Mogelijk moet je inloggen met je Apple ID.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  3. Scrol naar het gedeelte 'Instellingen'. Klik naast 'Abonnementen' op 'Beheer'.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  4. Zoek het abonnement dat je wilt opzeggen en klik op 'Wijzig'.

5. Klik op 'Annuleer abonnement'. Als de knop 'Annuleer' of 'Annuleer abonnement' niet wordt weergegeven, is het abonnement al opgezegd.

Als je een oudere versie van iTunes voor Windows hebt

1. Open iTunes op je Windows-pc.

2. Kies 'Account' in de menubalk bovenaan het iTunes-venster en kies vervolgens 'Mijn account tonen'.

3. Scrol naar het gedeelte 'Instellingen'. Klik naast 'Abonnementen' op 'Beheer'.

De knop 'Beheer' naast 'Abonnementen' in iTunes.
  4. Zoek het abonnement dat je wilt opzeggen en klik op 'Wijzig'.

5. Klik op 'Annuleer abonnement'. Als de knop 'Annuleer' of 'Annuleer abonnement' niet wordt weergegeven, is het abonnement al opgezegd.

Als je het abonnement dat je wilt opzeggen niet kunt vinden

Abonnementen op je Android-apparaat

Je kunt Apple Music via internet opzeggen en Apple TV+ via internet opzeggen. Als je andere abonnementen die door Apple worden gefactureerd wilt opzeggen, gebruik je een Windows-pc of Apple apparaat.

Kun je het abonnement dat je wilt opzeggen niet vinden?

Je kunt je iCloud+-abonnement opzeggen in je iCloud-opslaginstellingen.

Als je iCloud+ niet wilt opzeggen, zoek je je factuur:

1. Zoek in je e-mail naar de woorden 'ontvangstbewijs van Apple' of 'factuur van Apple'.

2. Controleer welke Apple ID is gebruikt op de factuur voor het abonnement.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  • Als de Apple ID van een gezinslid op de factuur staat, vraag je dit gezinslid om de stappen in dit artikel te volgen om het abonnement op te zeggen. Je kunt het abonnement van een gezinslid niet opzeggen.

• Als een andere door jou gebruikte Apple ID wordt weergegeven op de factuur, log je in met die Apple ID en volg je de stappen in dit artikel om het abonnement op te zeggen.

• Als je geen factuur van Apple voor het abonnement kunt vinden, heb je het abonnement mogelijk bij een ander bedrijf gekocht. Controleer je bank- of creditcardafschrift om erachter te komen welk bedrijf de factuur heeft verstuurd. Als je het abonnement wilt opzeggen, moet je contact opnemen met het bedrijf dat je de factuur voor het abonnement heeft gestuurd.

Contact opnemen met Apple Support

Contact opnemen met Apple Support

Meer informatie over het opzeggen van abonnementen

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.