Sprog

iOS: Sådan importerer du fotos og videoer fra en iOS-enhed på computeren

På iPhone, iPad og iPod touch kan du tage fotos og optage videoer med det indbyggede kamera eller arkivere billeder fra apps som Safari og Mail på enheden. Arkiverne på enheden kan importeres på en computer.

Hvis du har en Mac-computer, kan du importere fotos fra en iOS-enhed vha. iPhoto, Billedoverførsel eller Aperture.

Sådan importeres fotos vha. iPhoto:

1. Slut enheden til computeren. Normalt åbnes der derefter et importvindue i iPhoto, og såvel billeder som videoer på enheden vises.
      Hvis iPhoto ikke åbnes, kan det være nødvendigt at slå muligheden til.
    Importvinduet i iPhoto
  2. Klik på Importer alt. Du kan også importere bestemte emner ved at vælge de ønskede billeder og videoer og derefter klikke på Importer valgte. Efter import af fotos vises der en dialog, hvor du bliver spurgt om, om du vil slette de oprindelige fotos i kamerarullen.
  3. Klik på Slet fotos eller Bevar fotos.
    • Hvis du vælger at slette fotoene, efter at de er importeret, kan du reducere såvel størrelsen på kamerarullen som tidsforbruget ved sikkerhedskopiering og gendannelse.
    • Hvis du vil importere fotos på flere computere, skal du ikke slette fotoene.

Hvis du ikke har iPhoto på computeren, kan du importere fotos fra enheden vha. Billedoverførsel:

1. Slut iOS-enheden til computeren. Hvis Billedoverførsel ikke åbnes, skal du gå til mappen Programmer for at åbne Billedoverførsel manuelt.
  2. Vælg det sted, hvor de importerede fotos skal ligge.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Indstillinger, hvis den ikke allerede er valgt.
  5. Vælg "Slet emner fra kamera efter import".
    • Hvis du vælger at slette fotoene, efter at de er importeret, kan du reducere såvel størrelsen på kamerarullen som tidsforbruget ved sikkerhedskopiering og gendannelse.
    • Hvis du vil importere disse fotos på flere computere, skal du fjerne markeringen af denne mulighed for at beholde dem.
  6. Klik på OK.
  7. Klik på Overfør alle.

Sådan importeres fotos i Windows 8

Du kan importere fotos og videoer fra enheden på din pc.

1. Slut iOS-enheden til computeren.
  2. Flyt markøren til det øverste højre hjørne, og klik på forstørrelsesglasset.
  3. Indtast "computer", og tryk på Enter.
  4. Højreklik på enhedens logo, og klik på "Importer billeder og videoer".
  5. Klik på Flere indstillinger.
  6. Klik på knappen Gennemse ud for feltet "Importer billeder til", og vælg det sted, hvor fotos fra kamerarullen skal placeres. Fotos importeres i mappen Billeder som standard.
  7. Vælg "Slet filer fra enheder efter import".
    • Hvis du vælger at slette fotoene, efter at de er importeret, kan du reducere såvel størrelsen på kamerarullen som tidsforbruget ved sikkerhedskopiering og gendannelse.
    • Hvis du vil importere fotos på andre computere, skal du ikke vælge denne mulighed.
    • Hvis du ikke vil have, at Windows sletter billeder på kameraet ved efterfølgende importer, skal du slå indstillingen fra, når du er færdig.
  8. Når du har angivet indstillingerne for import, skal du klikke på OK for at forlade vinduet.
  9. Klik på Importer.
  10. Når importen er afsluttet, vises dine fotos i Windows.
    Foto af blomster

Hvis nogle af dine fotos ikke blev importeret fra enhedens kamerarulle, kan du kopiere dem til computeren vha. Windows Stifinder eller importere dem vha. et program, f.eks. Windows Live Photo Gallery eller Adobe Photoshop Elements 3.0 eller en nyere version.

Sådan kopieres fotos til computeren vha. Windows Stifinder:

1. Slut iOS-enheden til computeren.
  2. Flyt markøren til det øverste højre hjørne.
  3. Klik på forstørrelsesglasset.
  4. Indtast "computer", og tryk på Enter.
  5. Dobbeltklik på enhedens logo for at gennemse mapperne.
  6. Gå til [iOS-enhed]\Internal Storage\DCIM\100APPLE.
  7. Kopier indholdet i denne mappe til computeren.
  8. Fjern enheden.
  9. Åbn Kamerarulle, og slet de fotos, du har importeret.

Hvis du vil kopiere fotos til computeren vha. Windows Live Photo Gallery eller Adobe Photoshop Elements 3.0 eller en nyere version, skal du se dokumentationen til programmet.

Du kan få flere oplysninger om overførsel af medier fra enheden til en pc med Windows 8 i denne Microsoft-artikel.

Sådan importeres fotos i Windows Vista eller Windows 7

Du kan importere fotos og videoer fra enheden på din pc.

1. Slut iOS-enheden til computeren. Hvis vinduet Automatisk afspilning vises, skal du klikke på "Importer billeder og videoer med Windows" og gå til trin 4. Hvis dialogen "Importer billeder og videoer" vises, skal du gå til trin 4.
    Hvis dialogen Automatisk afspilning ikke vises, skal du muligvis kontrollere indstillingerne.
    Dialogen Automatisk afspilning
  2. Vælg Start > Computer.
  3. Højreklik på enhedens logo, og klik på "Importer billeder og videoer".
  4. Klik på Indstillinger for import.
  5. Klik på knappen Gennemse ud for feltet "Importer til", og vælg det sted, hvor fotos fra kamerarullen skal placeres. De importeres i mappen Billeder som standard.
  6. Vælg "Slet altid fra enhed efter import".
    • Hvis du vælger at slette fotoene, efter at de er importeret, kan du reducere såvel størrelsen på kamerarullen som tidsforbruget ved sikkerhedskopiering og gendannelse.
    • Hvis du vil importere fotos til andre computere, skal du ikke vælge denne mulighed.
    • Hvis du ikke vil have, at Windows sletter fotos på kameraet ved efterfølgende import, skal du huske at vende tilbage til dette sted og slå indstillingen fra, når du er færdig.
  7. Når du har angivet indstillingerne for import, skal du klikke på OK for at forlade vinduet.
  8. Vælg et mærke, hvis du ønsker det, og klik på Importer. Dette skærmbillede vises kun, mens importprocessen er aktiv.
    Status for import
  9. Når importen er færdig, vises fotos og videoer i "Importeret for nylig" i Windows Billedgalleri.
    Windows Billedgalleri

Hvis nogle af dine fotos ikke blev importeret fra enhedens kamerarulle, kan du kopiere dem til computeren vha. Windows Stifinder eller importere dem vha. et program, f.eks. Windows Live Photo Gallery eller Adobe Photoshop Elements 3.0 eller en nyere version.

Sådan kopieres fotos til computeren vha. Windows Stifinder:

1. Slut iOS-enheden til computeren.
  2. Vælg Start > Computer.
  3. Dobbeltklik på enhedens logo for at gennemse mapperne.
  4. Gå til [iOS-enhed]\Internal Storage\DCIM\100APPLE.
  5. Kopier indholdet i denne mappe til computeren.
  6. Fjern enheden. Åbn Kamerarulle, og slet de fotos, du har importeret.

Hvis du vil kopiere fotos til computeren vha. Windows Live Photo Gallery eller Adobe Photoshop Elements 3.0 eller en nyere version, skal du se dokumentationen til programmet.

Du kan få flere oplysninger om overførsel af medier fra enheden til en pc med Windows Vista eller Windows 7.

Sådan importeres fotos i Windows XP

Windows XP kan ikke importere videofiler på mere end 500 MB vha. guiden Scanner og kamera. Du kan overføre disse filer fra enheden ved at markere dem i Denne computer og trække eller kopiere filerne til computerens harddisk.

Sådan importeres fotos eller videoer fra enheden vha. guiden Scanner og kamera i Windows XP:

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til computeren. Guiden Scanner og kamera åbnes automatisk i Windows. Hvis guiden Scanner og kamera ikke åbnes automatisk, skal du muligvis kontrollere indstillingerne.
  2. Klik på Næste.

Guiden Scanner og kamera

3. Vælg de filer, der skal kopieres.
  4. Klik på Næste.
  5. Brug den placering og det navn, der er standard for billeder. Du kan også ændre navnet eller placeringen.
  6. Vælg "Slet billeder på enheden, når de er kopieret".
    • Hvis du vælger at slette fotoene, efter at de er importeret, kan du reducere såvel størrelsen på kamerarullen som tidsforbruget ved sikkerhedskopiering og gendannelse.
    • Hvis du vil importere fotos til andre computere, skal du ikke vælge denne mulighed.
    • Hvis du ikke vil have, at Windows sletter billeder på kameraet ved efterfølgende importer, skal du slå indstillingen fra, når du er færdig.
      Billedets navn og placering
  7. Klik på Næste. Guiden importerer dine billeder.
  8. Vælg, hvad du ønsker at gøre med billederne, eller luk guiden.
  9. Klik på Næste. Guiden oplyser antallet af importerede billeder vha. et link, som giver adgang til disse billeder.
  10. Klik på Afslut for at lukke guiden.

Hvis nogle af dine fotos ikke blev importeret fra enhedens kamerarulle, kan du kopiere dem til computeren vha. Windows Stifinder eller importere dem vha. et program, f.eks. Windows Live Photo Gallery eller Adobe Photoshop Elements 3.0 eller en nyere version.

Sådan kopierer du fotos til computeren ved hjælp af Windows Stifinder:

1. Slut iOS-enheden til computeren.
  2. Vælg Start > Denne computer.
  3. Dobbeltklik på enhedens logo for at gennemse kameramapperne.
  4. Gå til [iOS-enhed]\Internal Storage\DCIM\100APPLE.
  5. Kopier indholdet i denne mappe til computeren.
  6. Fjern enheden. Åbn Kamerarulle, og slet de fotos, du lige har importeret.

Hvis du vil kopiere fotos til computeren vha. Windows Live Photo Gallery eller Adobe Photoshop Elements 3.0 eller en nyere version, skal du se dokumentationen til programmet.

Yderligere oplysninger

• Du kan få flere oplysninger i artiklen om at bruge Fotostream til at importere fotos på computeren.
  • Efter import af billeder fra Kamerarulle eller Arkiverede fotos kan du bruge iTunes til at synkronisere dem tilbage til enheden.
  • Du kan kun importere fotos og videoer, der er taget med det indbyggede kamera eller arkiveret på enheden. Du kan ikke importere fotos eller videoer, der er synkroniseret fra iTunes.
  • Når du importerer fotos og videoer fra enheden på en Windows-computer, kan nogle fotos og videoer vende forkert. Med nogle Windows-billedbehandlingsprogrammer fra andre producenter end Apple vises iOS-fotos korrekt, uden at du skal vende billederne. Hvis du vil afspille videoer på computeren i den korrekte retning, skal du bruge iTunes eller QuickTime til Windows.
  • Videoer med en størrelse på over 4 GB vises muligvis ikke i Windows XP eller nyere versioner, hvis de korrekte drivere ikke er installeret. Hvis du ikke kan se videoen vha. importværktøjet eller Windows Stifinder, skal du kontrollere, om iTunes er installeret og opdateret til den nyeste version.

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 22-04-2014