Talen

iPad: programma's gebruiken die zijn ontworpen voor iPhone en iPod touch

iPad voert bijna alle programma's uit die zijn ontworpen voor de iPhone en iPod touch en die in de App Store beschikbaar zijn. In de App Store vindt u ook veel programma's die specifiek voor de iPad zijn ontworpen. In dit artikel vindt u bronnen en tips voor het gebruik van programma's op de iPad die zijn ontworpen voor iPhone en iPod touch.

De App Store gebruiken

Voor informatie over hoe u de App Store gebruikt op de iPad, inclusief voor het maken van een iTunes Store-account, raadpleegt u de iPad Gebruikershandleiding.

Tips voor het gebruik van programma's die zijn ontworpen voor de iPhone en iPod touch

Houd deze tips in het achterhoofd wanneer u programma's gebruikt op uw iPad die zijn ontworpen voor de iPhone en iPod touch:

• Programma's werken mogelijk alleen in staande of liggende richting. Deze programma's veranderen van richting zelfs wanneer schermrotatie is uitgeschakeld.
  • Programma's kunnen in hun oorspronkelijke grootte worden uitgevoerd of in het volledige scherm worden weergegeven. Tik op het pictogram 1x of 2x rechts onder in het scherm om tussen de groottes te schakelen.
  • Tekst en afbeeldingen verschijnen mogelijk niet even scherp in de modus 2x. Als u liever scherpere tekst en afbeeldingen hebt, gebruikt u de modus 1x.
  • Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar op de iPad (bijvoorbeeld programma's waarmee u telefoons kunt doen of de iPhone-camera gebruiken om foto's te nemen).

Programma's voor probleemoplossing die zijn ontworpen voor iPhone en iPod touch

Als u een programma dat voor iPhone of iPod touch is ontworpen niet kunt gebruiken op de iPad of als u een probleem ondervindt, gebruikt u de volgende bronnen voor informatie over het oplossen van problemen met programma's uit de App Store:

Laatst gewijzigd op: 30-nov-2010
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 30-nov-2010
  • Article: HT4082
  • Views:

null