VoiceOver for iPod

Ottamalla VoiceOver for iPodin käyttöön voit kuulla kappaleiden, artistien ja soittolistojen nimet puhuttuina, kun kuuntelet iPodin sisältöä. Jos käytössä on Apple-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla tai Applen In-Ear-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla, voit myös käyttää VoiceOveria soittolistojen selaamiseen.

VoiceOver Kitin julkaisutiedot ja yhteensopivuustaulukko

Ohjelmistoversio

Julkaisupäivä

iPod shuffle

(3. sukupolvi)

iPod shuffle

(4. sukupolvi)

iPod nano

(5. sukupolvi)

VoiceOver 1.4.3 (vain 64-bittinen Windows)

29.1.2015

X:ää

X:ää

X:ää

VoiceOver 1.4.2 (vain Windows)

27.10.2011

X:ää

X:ää

X:ää

VoiceOver 1.4.1 for OS X Lion

20.7.2011

X:ää

X:ää

X:ää

VoiceOver for Mac and Windows 1.4

2.12.2010

X:ää

X:ää

X:ää

VoiceOver for Mac and Windows 1.3

30.3.2010

X:ää

X:ää

X:ää

VoiceOver for Mac and Windows 1.2

9.9.2009

X:ää

X:ää

VoiceOver for Mac and Windows 1.1

26.5.2009

X:ää

VoiceOver for Mac and Windows 1.0.1

9.4.2009

X:ää

VoiceOver for Mac and Windows 1.0

11.3.2009

X:ää

Huomautus: VoiceOver sisältyy valmiiksi seuraaviin laitteisiin: iPod touch (3. sukupolvi tai uudempi), iPod nano (6. sukupolvi tai uudempi) ja iPhone 3GS tai uudempi. Ohjelmiston päivitystä ei vaadita.

iPod shufflen (3. ja 4. sukupolvi) VoiceOver-tiedot

iPod nanon (5. ja 6. sukupolvi) VoiceOver-tiedot

VoiceOver Kitin asentaminen ja käyttöönotto

Tietoja VoiceOver Kitin asentamisesta ja käyttöönotosta yhteensopivissa iPod-laitteissa on seuraavissa artikkeleissa:

Lisätietoja VoiceOverista