Språk

iTunes och iOS: Ändra namn på din iPhone, iPad eller iPod

Läs mer om hur du ändrar namnet på din iPhone, iPad eller iPod.

Följ önskade steg nedan:

Använda en iOS-enhet

1. På enheten trycker du på Inställningar > Allmänt > Om.
  2. Tryck på den första raden, det bör visa enhetens namn.
  3. Ändra namn på enheten med hjälp av tangentbordet på skärmen och tryck på Klar.

Använda datorn

1. Anslut enheten och öppna iTunes.
  2. Klicka på knappen i det övre högra hörnet. (Om iTunes Store visas, klickar du först på knappen till Bibliotek i det högre övre hörnet.) Om du inte ser din enhet väljer du Göm sidofält på menyn Visa.
  3. Bredvid bilden på enheten dubbelklickar du på enhetens namn.
  4. Skriv in det nya namnet för enheten och tryck på returtangenten.
  5. Synkronisera enheten (tryck på Synkronisera i nedre högra hörnet på skärmen).
Senast ändrad: 2014-mar-03