Om bakgrunnsprosesser for iTunes for Windows

iTunes for Windows installerer noen prosesser som kjører i bakgrunnen når programvaren er åpen. Les mer om hva prosessene gjør.

Prosess

Funksjon

AppleMobileBackup.exe

Sikkerhetskopierer data på iPhone eller iPod touch.

AppleMobileDeviceHelper.exe

Lytter etter kommandoer for å hjelpe iTunes med å kommunisere med enheter.

AppleMobileDeviceService.exe eller AppleMobileDeviceProcess.exe

Gjør det mulig for iTunes å gjenkjenne iPhone og iPod touch.

AppleMobileSync.exe

Synkroniserer iPhone- eller iPod touch-data med datamaskinen.

distnoted.exe

Gjør det mulig for iTunes å synkronisere med iPhone og iPod touch.

iPodService.exe

Gjør det mulig for iTunes å få tilgang til enheter

iTunesHelper.exe

«Lytter» etter kommandoer for å hjelpe iTunes til å kommunisere med enheter (for eksempel iPod).

MDCrashReportTool.exe

Trekker ut loggrapporter fra enheten og sender dem til Apple (hvis dette er valgt).

mDNSResponder.exe

Denne gjør det mulig for iTunes å oppdage tjenester i lokalnettverket (musikkdeling, Apple TV, AirTunes). Den er også kjent som Bonjour for Windows.

SyncServer.exe

Koordinerer synkroniseringsprosesser.

Prosess som avhenger av synkroniseringskonfigurasjon

Funksjon

com.apple.IE.client.exe

Synkroniserer enheten med Internet Explorer

com.apple.Outlook.client.exe

Synkroniserer enheten med Outlook

com.apple.Safari.client.exe

Synkroniserer enheten med Safari

com.apple.WindowsContacts.client.exe

Synkroniserer enheten med Windows-adresseboken/Windows-kontakter

com.apple.WindowsMail.client.exe

Synkroniserer med Windows Mail

Avhengig av konfigurasjonen kan det være at noen av disse bakgrunnsprosessene ikke vises. iTunes kan starte andre bakgrunnsprosesser for å utføre forskjellige oppgaver som synkronisering og diagnostikk. Nye funksjoner kan bli lagt til disse bakgrunnsprosessene i framtiden. Du bør ikke deaktivere disse prosessene selv om iTunes ikke er åpen på datamaskinen.

Finn ut mer

For å sikre at Windows-datamaskinen har tilgang til Apple-tjenester kan du lese om bruk av Apple-produkter på bedriftsnettverk og TCP- og UDP-porter som brukes av Apple-programvareprodukter.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.