Het model van een iPhone bepalen

Lees hier hoe je bepaalt welke iPhone je hebt aan de hand van het modelnummer en andere details.

Het modelnummer zoeken

Lees hier hoe je het modelnummer van je iPhone kunt vinden. Zoek vervolgens het modelnummer op in de lijst hieronder.

iPhone 15 Pro Max

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2023

Capaciteit: 256 GB, 512 GB, 1 TB

Kleuren: Black Titanium, White Titanium, Blue Titanium, Natural Titanium

Modelnummers: A2849 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A3105 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië en Amerikaanse Maagdeneilanden), A3108 (vasteland van China, Hong Kong, Macao), A3106 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 15 Pro Max heeft een 6,7-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een titanium band met vlakke randen. De Actieknop bevindt zich aan de linkerzijde boven en de zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie camera's: ultragroothoek, hoofdcamera en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone-ledflits. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Aan de onderkant zit een USB-C-connector voor het opladen en overzetten van gegevens.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2023

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Kleuren: Black Titanium, White Titanium, Blue Titanium, Natural Titanium

Modelnummers: A2848 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A3101 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië en Amerikaanse Maagdeneilanden), A3104 (vasteland van China, Hong Kong, Macao), A3102 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 15 Pro heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een titanium band met vlakke randen. De Actieknop bevindt zich aan de linkerzijde boven en de zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie camera's: ultragroothoek, hoofdcamera en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone-ledflits. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Aan de onderkant zit een USB-C-connector voor het opladen en overzetten van gegevens.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 15 Pro.

iPhone 15 Plus

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2023

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Kleuren: Zwart, Blauw, Groen, Geel, Roze

Modelnummers: A2847 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A3093 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië en Amerikaanse Maagdeneilanden), A3096 (vasteland van China, Hong Kong, Macao), A3094 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 15 Plus heeft een 6,7 inch1 De achterzijde is van doorkleurd glas en om het frame zit een geanodiseerde aluminium band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee camera's: ultragroothoek en hoofdcamera. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Aan de onderkant zit een USB-C-connector voor het opladen en overzetten van gegevens.

Raadpleeg de technische specificaties voor iPhone 15 Plus.

iPhone 15

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2023

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Kleuren: Zwart, Blauw, Groen, Geel, Roze

Modelnummers: A2846 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A3089 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië en Amerikaanse Maagdeneilanden), A3092 (vasteland van China, Hong Kong, Macao), A3090 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 15 heeft een 6,1 inch1 De achterzijde is van doorkleurd glas en om het frame zit een geanodiseerde aluminium band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee camera's: ultragroothoek en hoofdcamera. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Aan de onderkant zit een USB-C-connector voor het opladen en overzetten van gegevens.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 15.

iPhone 14 Pro Max

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2022

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Kleuren: zilver, goud, spacezwart, dieppaars

Modelnummers: A2651 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A2893 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi Arabië, Amerikaanse Maagdeneilanden), A2896 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2895 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2894 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 14 Pro Max heeft een 6,7-inch1 De achterzijde is van hoogwaardig matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie camera's: ultragroothoek, hoofdcamera en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone-ledflits. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14 Pro

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2022

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Kleuren: zilver, goud, spacezwart, dieppaars

Modelnummers: A2650 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A2889 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi Arabië, Amerikaanse Maagdeneilanden), A2892 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2891 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2890 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 14 Pro heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van hoogwaardig matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie camera's: ultragroothoek, hoofdcamera en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone-ledflits. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 14 Pro.

iPhone 14 Plus

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2022

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Kleuren: middernacht, sterrenlicht, (PRODUCT)RED, blauw, paars, geel

Modelnummers: A2632 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A2885 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi Arabië, Amerikaanse Maagdeneilanden), A2888 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2887 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2886 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 14 Plus heeft een 6,7 inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee camera's: ultragroothoek en hoofdcamera. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 14 Plus.

iPhone 14

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2022

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Kleuren: middernacht, sterrenlicht, (PRODUCT)RED, blauw, paars, geel

Modelnummers: A2649 (Verenigde Staten, Puerto Rico), A2881 (Canada, Guam, Japan, Mexico, Saoedi Arabië, Amerikaanse Maagdeneilanden), A2884 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2883 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2882 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 14 heeft een 6,1 inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee camera's: ultragroothoek en hoofdcamera. Geen simkaarthouder in de Verenigde Staten. In andere landen of regio's bevindt zich aan de linkerzijde een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 14.

iPhone SE (3e generatie)

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2022

Capaciteit: 64 GB, 128 GB, 256 GB

Kleuren: (PRODUCT)RED, sterrenlicht, middernacht

Modelnummers: A2595 (Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico, Amerikaanse Maagdeneilanden, Guam, Mexico, Saoedi-Arabië), A2782 (Japan), A2784 (Rusland, Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië), A2785 (China), A2783 (andere landen en regio's)

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Het apparaat heeft een geïntegreerde thuisknop met Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een 12-MP groothoekcamera. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone-ledflits. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone SE (3e generatie).

iPhone 13 Pro Max

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2021

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Kleuren: grafiet, goud, zilver, sierra blue, alpengroen

Modelnummers: A2484 (Verenigde Staten), A2641 (Canada, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië), A2644 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2645 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2643 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 13 Pro Max heeft een 6,7-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie 12-MP camera's: ultragroothoek, groothoek en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2021

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

Kleuren: grafiet, goud, zilver, sierra blue, alpengroen

Modelnummers: A2483 (Verenigde Staten), A2636 (Canada, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië), A2639 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2640 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2638 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 13 Pro heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie 12-MP camera's: ultragroothoek, groothoek en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 13 Pro.

iPhone 13

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2021

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Kleuren: (PRODUCT)RED, sterrenlicht, middernacht, blauw, roze, groen

Modelnummers: A2482 (Verenigde Staten), A2631 (Canada, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië), A2634 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2635 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2633 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 13 heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's: ultragroothoek en groothoek. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 13.

iPhone 13 mini

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2021

Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB

Kleuren: (PRODUCT)RED, sterrenlicht, middernacht, blauw, roze, groen

Modelnummers: A2481 (Verenigde Staten), A2626 (Canada, Japan, Mexico, Saoedi-Arabië), A2629 (vasteland van China), A2630 (Armenië, Wit-Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Rusland), A2628 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 13 mini heeft een 5,4-inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's: ultragroothoek en groothoek. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone 13 mini.

iPhone 12 Pro Max

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2020

Capaciteit: 128, 256, 512 GB

Kleuren: zilver, grafiet, goud, oceaanblauw

Modelnummers: A2342 (Verenigde Staten), A2410 (Canada, Japan), A2412 (vasteland van China, Hongkong, Macao), A2411 (andere landen en regio's)

Details: iPhone 12 Pro Max heeft een 6,7-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie 12-MP camera's: ultragroothoek, groothoek en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 12 Pro

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2020

Capaciteit: 128, 256, 512 GB

Kleuren: zilver, grafiet, goud, oceaanblauw

Modelnummers: A2341 (Verenigde Staten), A2406 (Canada, Japan), A2408 (vasteland van China, Hongkong, Macao), A2407 (andere landen en regio's)

Details: iPhone 12 Pro heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie 12-MP camera's: ultragroothoek, groothoek en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een LiDAR-scanner. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 12

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2020

Capaciteit: 64, 128, 256 GB

Kleuren: zwart, wit, (PRODUCT)RED, groen, blauw, paars

Modelnummers: A2172 (Verenigde Staten), A2402 (Canada, Japan), A2404 (vasteland van China, Hongkong, Macao), A2403 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 12 heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's: ultragroothoek en groothoek. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 12 mini

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2020

Capaciteit: 64, 128, 256 GB

Kleuren: zwart, wit, (PRODUCT)RED, groen, blauw, paars

Modelnummers: A2176 (Verenigde Staten), A2398 (Canada, Japan), A2400 (vasteland van China), A2399 (andere landen en regio's)

Details: de iPhone 12 mini heeft een 5,4-inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium met vlakke randen. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's: ultragroothoek en groothoek. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de linkerzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone SE (2e generatie)

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2020

Capaciteit: 64, 128, 256 GB

Kleuren: wit, zwart, (PRODUCT)RED

Modelnummers: A2275 (Canada, Verenigde Staten), A2298 (vasteland van China), A2296 (andere landen en regio's)

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Het apparaat heeft een geïntegreerde thuisknop met Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 11 Pro

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2019

Capaciteit: 64, 256, 512 GB

Kleuren: zilver, spacegrijs, goud, middernachtgroen

Modelnummers: A2160 (Canada, Verenigde Staten), A2217 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2215 (andere landen en regio's)

Details: iPhone 11 Pro heeft een 5,8-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie 12-MP camera's: ultragroothoek, groothoek en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 11 Pro Max

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2019

Capaciteit: 64, 256, 512 GB

Kleuren: zilver, spacegrijs, goud, middernachtgroen

Modelnummers: A2161 (Canada, Verenigde Staten), A2220 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2218 (andere landen en regio's)

Details: iPhone 11 Pro Max heeft een 6,5-inch1 De achterzijde is van getextureerd matglas en om het frame zit een roestvrijstalen band. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich drie 12-MP camera's: ultragroothoek, groothoek en telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 11

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2019

Capaciteit: 64, 128, 256 GB

Kleuren: paars, groen, geel, zwart, wit, (PRODUCT)RED

Modelnummers: A2111 (Canada, Verenigde Staten), A2223 (vasteland van China, Hongkong, Macau), A2221 (andere landen en regio's)

Details: iPhone 11 heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's: ultragroothoek en groothoek. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone XS

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2018

Capaciteit: 64, 256, 512 GB

Kleuren: zilver, spacegrijs, goud

Modelnummers: A1920, A2097, A2098 (Japan), A2099, A2100 (vasteland van China)

Details: iPhone XS heeft een 5,8-inch De achterzijde is van glas en om het frame zit een roestvrijstalen band. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's, een met een groothoeklens en een met een telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone XS Max

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2018

Capaciteit: 64, 256, 512 GB

Kleuren: zilver, spacegrijs, goud

Modelnummers: A1921, A2101, A2102 (Japan), A2103, A2104 (vasteland van China)

Details: iPhone XS Max heeft een 6,5-inch De achterzijde is van glas en om het frame zit een roestvrijstalen band. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's, een met een groothoeklens en een met een telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart.3 Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone XR

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2018

Capaciteit: 64, 128, 256 GB

Kleuren: zwart, wit, blauw, geel, koraal, (PRODUCT)RED

Modelnummers: A1984, A2105, A2106 (Japan), A2107, A2108 (vasteland van China)

Details: iPhone XR heeft een 6,1-inch1 De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevindt zich een 12-MP camera met groothoeklens. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone X

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2017

Capaciteit: 64, 256 GB

Kleuren: zilver, spacegrijs

Modelnummers: A1865, A1901, A1902 (Japan2)

Details: iPhone X heeft een 5,8-inch De achterzijde is van glas en om het frame zit een roestvrijstalen band. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's, een met een groothoeklens en een met een telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 8

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2017

Capaciteit: 64, 128, 256 GB

Kleuren: goud, zilver, spacegrijs, (PRODUCT)RED

Modelnummers: A1863, A1905, A1906 (Japan2)

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Het apparaat heeft een geïntegreerde thuisknop met Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 8 Plus

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2017

Capaciteit: 64, 128, 256 GB

Kleuren: goud, zilver, spacegrijs, (PRODUCT)RED

Modelnummers: A1864, A1897, A1898 (Japan2)

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Het apparaat heeft een geïntegreerde thuisknop met Touch ID. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's, een met een groothoeklens en een met een telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 7

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2016

Capaciteit: 32, 128, 256 GB

Kleuren: zwart, gitzwart, goud, roségoud, zilver, (PRODUCT)RED

Modelnummer op achterbehuizing: A1660, A1778, A1779 (Japan4)

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Het apparaat heeft een geïntegreerde thuisknop met Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 7 Plus

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2016

Capaciteit: 32, 128, 256 GB

Kleuren: zwart, gitzwart, goud, roségoud, zilver, (PRODUCT)RED

Modelnummer op achterbehuizing: A1661, A1784, A1785 (Japan4)

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Het apparaat heeft een geïntegreerde thuisknop met Touch ID. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone SE (1e generatie)

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Introductiejaar: 2016

Capaciteit: 16, 32, 64, 128 GB

Kleuren: spacegrijs, zilver, goud, roségoud

Modelnummer op achterbehuizing: A1723, A1662, A1724

Details: het beeldscherm is 4 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium met matte afgeschuinde randen en een roestvrijstalen logo. De sluimerknop bevindt zich boven op het device. De thuisknop is voorzien van Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone ledflitser. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 6s

Introductiejaar: 2015

Capaciteit: 16, 32, 64, 128 GB

Kleuren: spacegrijs, zilver, goud, roségoud

Modelnummer op achterbehuizing: A1633, A1688, A1700

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een met een laser aangebrachte 'S'. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop is voorzien van Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone ledflitser. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 6s Plus

Introductiejaar: 2015

Capaciteit: 16, 32, 64, 128 GB

Kleuren: spacegrijs, zilver, goud, roségoud

Modelnummer op achterbehuizing: A1634, A1687, A1699

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De voorzijde is plat met afgeronde randen en gemaakt van glas. De achterzijde is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een met een laser aangebrachte 'S'. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop is voorzien van Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone ledflitser. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

iPhone 6

Introductiejaar: 2014

Capaciteit: 16, 32, 64, 128 GB

Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing: A1549, A1586, A1589

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De voorzijde is plat met afgeronde randen en gemaakt van glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop is voorzien van Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone ledflitser. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 6 Plus

Introductiejaar: 2014

Capaciteit: 16, 64, 128 GB

Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing: A1522, A1524, A1593

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De voorzijde heeft afgeronde randen en is gemaakt van glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop is voorzien van Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone ledflitser. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5s

Introductiejaar: 2013

Capaciteit: 16, 32, 64 GB

Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing: A1453, A1457, A1518, A1528,

A1530, A1533

Details: de voorzijde is plat en gemaakt van glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De thuisknop is voorzien van Touch ID. Aan de achterzijde bevindt zich een True Tone ledflitser. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5c

Introductiejaar: 2013

Capaciteit: 8, 16, 32 GB

Kleuren: wit, blauw, roze, groen, geel

Modelnummer op achterbehuizing: A1456, A1507, A1516, A1529, A1532

Details: de voorzijde is plat en gemaakt van glas. De achterzijde is gemaakt van polycarbonaat (plastic) met een harde coating. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5

Introductiejaar: 2012

Capaciteit: 16, 32, 64 GB

Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing: A1428, A1429, A1442

Details: de voorzijde is plat en gemaakt van glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 4s

Introductiejaar: 2011

Capaciteit: 8, 16, 32, 64 GB

Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing: A1431, A1387

Details: De voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt van glas, en er is een roestvrijstalen band rond de randen geplaatst. De volume-omhoog- en volume-omlaagknoppen zijn gemarkeerd met een plus- (+) en minteken (-). Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '3FF' (third form factor) microsimkaart.

iPhone 4

Introductiejaar: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)

Capaciteit: 8, 16, 32 GB

Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing: A1349, A1332

Details: De voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt van glas, en er is een roestvrijstalen band rond de randen geplaatst. De volume-omhoog- en volume-omlaagknoppen zijn gemarkeerd met een plus- (+) en minteken (-). Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '3FF' (third form factor) microsimkaart. Het CDMA-model heeft geen simkaarthouder.

iPhone 3GS

Introductiejaar: 2009

Capaciteit: 8, 16, 32 GB

Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing: A1325, A1303

Details: de achterbehuizing is gemaakt van plastic. De opdruk op de achterzijde van de behuizing is hetzelfde heldere en glanzende zilver als het Apple logo. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een '2FF' (second form factor) minisimkaart. Het serienummer staat op de simkaarthouder.

iPhone 3G

Introductiejaar: 2008, 2009 (China, vasteland)

Capaciteit: 8, 16 GB

Modelnummer op achterbehuizing: A1324, A1241

Details: de achterbehuizing is gemaakt van plastic. De opdruk op de achterzijde van de telefoon is minder glanzend dan het Apple logo erboven. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een '2FF' (second form factor) minisimkaart. Het serienummer staat op de simkaarthouder.

iPhone

Introductiejaar: 2007

Capaciteit: 4, 8, 16 GB

Het modelnummer op de achterzijde van de behuizing is A1203.

Details: de achterbehuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een '2FF' (second form factor) minisimkaart. Het serienummer is aangebracht op de achterbehuizing.

Raadpleeg de technische specificaties voor de iPhone.

1. The display has rounded corners that follow a beautiful curved design, and these corners are within a standard rectangle. When measured as a standard rectangular shape, the screen is 5.42 inches (iPhone 12 mini), 5.85 inches (iPhone X, iPhone XS, and iPhone 11 Pro), 6.06 inches (iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, and iPhone XR), 6.46 inches (iPhone XS Max and iPhone 11 Pro Max), and 6.68 inches (iPhone 12 Pro Max) diagonally. Actual viewable area is less.

2. Models A1902, A1906, and A1898 support LTE bands in Japan.

3. In China mainland, Hong Kong, and Macao, the SIM tray on iPhone XS Max can hold two nano-SIM cards.

4. iPhone 7 and iPhone 7 Plus models sold in Japan—A1779 and A1785—contain FeliCa for payment and transit with Apple Pay.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.