Kielet

iPhone-mallien tunnistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat iPhonen mallin mallinumeron ja muiden tietojen avulla.

iPhone 6

iPhone 6

Julkaisuvuosi: 2014.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.

Mallinumero takana:

• Malli A1549 (GSM-malli).
  • Malli A1549 (CDMA-malli).
  • Malli A1586.

Lisätietoja: Näytön koko on 4,7 tuumaa (vinottain). Etuosa on litteä, siinä on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

Julkaisuvuosi: 2014.
Kapasiteetti: 16, 64 ja 128 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.

Mallinumero takana:

• Malli A1522 (GSM-malli).
  • Malli A1522 (CDMA-malli).
  • Malli A1524.

Lisätietoja: Näytön koko on 5,5 tuumaa (vinottain). Etuosassa on pyöristetyt reunat ja se on valmistettu lasista. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Nukkumispainike on laitteen oikeassa sivussa. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5s

Julkaisuvuosi: 2013.
Kapasiteetti: 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: tähtiharmaa, hopea ja kulta.

Mallinumero takana:

• A1533, A1457 tai A1530: iPhone 5s (GSM-malli).
  • A1533 tai A1453: iPhone 5s (CDMA-malli).
  • A1518, A1528 tai A1530: iPhone 5s (GSM-malli, Kiina).

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja lasinen. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Koti-painikkeessa on Touch ID. Takana on True Tone -LED-salama, ja oikealla puolella on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5c

Julkaisuvuosi: 2013.
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: valkoinen, sininen, vaaleanpunainen, vihreä ja keltainen.

Mallinumero takana:

• A1532, A1507 tai A1529: iPhone 5c (GSM-malli).
  • A1532 tai A1456: iPhone 5c (CDMA-malli).
  • A1516, A1526 tai A1529: iPhone 5c (GSM-malli, Kiina).

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja lasinen. Takaosa on kovapintaista polykarbonaattia (muovia). Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 5

Julkaisuvuosi: 2012.
Kapasiteetti: 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1428: iPhone 5 (GSM-malli).
  • A1429 iPhone 5 (GSM- ja CDMA-malli).
  • A1442: iPhone 5 (CDMA-malli, Kiina).

Lisätietoja: Etuosa on litteä ja lasinen. Takaosa on anodisoitua alumiinia. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 4FF- eli nano-SIM-kortti. IMEI-numero on kaiverrettu taakse.

iPhone 4s

Julkaisuvuosi: 2011.
Kapasiteetti: 8, 16, 32 ja 64 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1431: iPhone 4s (GSM-malli, Kiina).
  • A1387: iPhone 4s (CDMA-malli).
  • A1387: iPhone 4s (GSM-malli).

Lisätietoja: Etu- ja takaosa on litteä ja lasinen, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti.

iPhone 4

Julkaisuvuosi: 2010 (GSM) ja 2011 (CDMA).
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1349: iPhone 4 (CDMA-malli).
  • A1332: iPhone 4 (GSM-malli).

Lisätietoja: Etu- ja takaosa on litteä ja lasinen, ja reunoilla on ruostumaton teräskaistale. Äänenvoimakkuuspainikkeissa on plus- ja miinusmerkit. Oikeassa sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 3FF- eli mikro-SIM-kortti. CDMA-mallissa ei ole SIM-kortin alustaa.

iPhone 3GS

Julkaisuvuosi: 2009.
Kapasiteetti: 8, 16 ja 32 Gt.
Värit: musta ja valkoinen.

Mallinumero takana:

• A1325: iPhone 3GS (Kiina).
  • A1303: iPhone 3GS.

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Takana oleva painatus on yhtä kirkas ja kiiltävän hopeinen kuin Applen logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

iPhone 3G

Julkaisuvuosi: 2008 ja 2009 (Kiina).
Kapasiteetti: 8 ja 16 Gt.

Mallinumero takana:

• A1324: iPhone 3G (Kiina).
  • A1241: iPhone 3G.

Lisätietoja: Takaosa on muovia. Puhelimen takana oleva painatus ei ole yhtä kiiltävä kuin sen yläpuolella oleva Applen logo. Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti. Sarjanumero on painettu SIM-kortin alustaan.

iPhone

Julkaisuvuosi: 2007.
Kapasiteetti: 4, 8 ja 16 Gt.
Takana oleva mallinumero on A1203.
Takaosa on anodisoitua alumiinia.
Ylhäällä sivussa on SIM-kortin alusta, johon menee 2FF- eli mini-SIM-kortti.
Sarjanumero on kaiverrettu taakse.

Tärkeää: Muita kuin Applen valmistamia tuotteita koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue kyseisiä tuotteita. Lisätietoja tuotteista saa ottamalla yhteyttä niiden toimittajaan.

Muokattu viimeksi: 15.9.2014