Brug Wi-Fi-netværk med tilmelding på din iPhone eller iPad

Her kan du læse om, hvordan du bruger Wi-Fi-netværk med tilmelding – altså offentlige netværk, som du skal abonnere på eller betale for at bruge.

Hvad er et netværk med tilmelding?

Netværk med tilmelding kaldes også for abonnementsnetværk eller Wi-Fi-hotspots. Du kan finde disse netværk på kaffebarer, på internetcafeer, på hoteller, i lufthavne og andre offentlige steder. I nogle lande og områder sponsoreres og drives netværk med tilmelding af mobiloperatører.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk med tilmelding

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi.

2. Tryk på navnet på det ønskede netværk, og vent til loginskærmen vises. Eller tryk på Mere info-knappenIngen alt leveret for billede ud for netværkets navn, og tryk derefter på Tilmeld dig netværk.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste brugernavn og adgangskode samt e-mailadresse, eller du skal godkende de gældende vilkår og betingelser.

Når du er logget ind, bør du have internetadgang. Du skal muligvis betale et gebyr eller lignende, inden du kan bruge et Wi-Fi-netværk med tilmelding. Kontakt netværksudbyderen for at få flere oplysninger.

Hvis du annullerer, inden du logger ind på netværket

Hvis du trykker på Annuller på loginskærmen, ophæves enhedens tilknytning til Wi-Fi-netværket med tilmelding.

Hvis du har oprettet forbindelse til netværket fra Wi-Fi-skærmen ved at trykke på knappen Mere infoingen alt leveret for billede, vises der en meddelelse om, at netværket ikke har forbindelse til internettet. Du kan derefter vælge en af følgende muligheder:

• Uden internet: Denne mulighed lukker velkomstskærmen og slår Automatisk login fra for netværket. Din enhed vil fortsat være tilknyttet netværket, og du kan derfor bruge netværket på andre måder.

• Andet netværk: Denne mulighed lukker velkomstskærmen og ophæver tilknytningen mellem din enhed og netværket. Du vender derefter tilbage til skærmen med Wi-Fi-indstillinger, hvor du kan vælge et andet netværk.

• Annuller: Hvis du vælger denne mulighed, vender du tilbage til velkomstskærmen.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et netværk automatisk

Din iPhone og iPad kan huske netværket og loginoplysningerne, så enheden automatisk genopretter forbindelsen til netværket, når du er inden for rækkevidde.

Hvis din enhed ikke automatisk opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk med tilmelding:

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi.

2. Tryk på knappen Mere infoIngen alt leveret for billede ved siden af ​​netværksnavnet.

3. Sørg for, at Forbind automatisk er slået til.

Hvis du ikke vil oprette automatisk forbindelse, skal du slå Forbind automatisk fra. Hvis du vil se velkomstskærmen, næste gang du opretter forbindelse til netværket, skal du slå Automatisk login fra.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.