Om sikkerhedsindholdet i Mac OS X v10.6.1 Update

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i Mac OS X v10.6.1 Update.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer."

Mac OS X v10.6.1

• Flash Player plug-in

-id: CVE-2009-1862, CVE-2009-1863, CVE-2009-1864, CVE-2009-1865, CVE-2009-1866, CVE-2009-1867, CVE-2009-1868, CVE-2009-1869, CVE-2009-1870

Fås til: Mac OS X v10.6, Mac OS X Server v10.6

Effekt: Flere sårbarheder i Adobe Flash Player-tilbehør

Beskrivelse: Der findes flere sårbarheder i Adobe Flash Player-tilbehøret. Den mest alvorlige kan medføre kørsel af skadelig kode, når der besøges et skadeligt websted. Problemerne kan løses ved at opdatere Flash Player-tilbehøret til version 10.0.32.18. Du kan finde flere oplysninger på Adobes websted på http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb09-10.html

Vigtigt: Omtale af tredjepartswebsteder og -produkter er kun til orientering og udgør hverken en godkendelse eller en anbefaling. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelse, ydeevne eller brug af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple leverer kun dette som en bekvemmelighed for vores brugere. Apple har ikke testet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer om deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er risici forbundet med brugen af oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vær opmærksom på, at et tredjepartswebsted er uafhængigt af Apple, og at Apple ikke har kontrol over indholdet på det pågældende websted. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger.