De fabrieksinstellingen herstellen op je iPhone, iPad of iPod touch

Lees hier hoe je veilig informatie van je iPhone, iPad of iPod touch wist en de fabrieksinstellingen van je apparaat herstelt.

Als je ook je Apple Watch veilig moet wissen, kun je deze stappen volgen om de koppeling tussen je apparaten op te heffen.

Maak een reservekopie van je apparaat

Zorg ervoor dat je een reservekopie maakt van je apparaat zodat je je gegevens later kunt terugzetten.

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in'

Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Voer het wachtwoord van je Apple ID of je toegangscode in als je hierom wordt gevraagd

Ben je je toegangscode of Apple ID-wachtwoord vergeten?

Bevestig dat je je apparaat wilt wissen

Als je een e-sim hebt, kun je ervoor kiezen om je e-sim te wissen Als je je e-sim wist, moet je contact opnemen met je aanbieder om je mobiele abonnement opnieuw te activeren.

Bevestig dat je je apparaat wilt wissen

Wacht tot je apparaat is gewist

Het kan een paar minuten duren om je gegevens volledig te wissen.

Als je je iPhone, iPad of iPod touch niet kunt wissen

Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem je contact op met Apple Support.