Talen

Over thuisdeling

Met thuisdeling in iTunes kunt u uw iTunes-mediabibliotheken delen tussen maximum vijf computers thuis. U kunt thuisdeling ook gebruiken om iTunes-materiaal af te spelen op iOS-apparaten en een Apple TV (2e generatie) als deze zijn verbonden met het Wi-Fi-thuisnetwerk.

iTunes-bibliotheken via thuisdeling delen met andere computers thuis

Met thuisdeling kunt u muziek, films, tv-programma's, programma's en meer streamen of overzetten naar maximum vijf gemachtigde computer thuis. Hiervoor moet u thuisdeling inschakelen op elke computer en dezelfde Apple ID gebruiken. Zodra de configuratie is voltooid, verschijnen alle bibliotheken van deze computers in het onderdeel Gedeeld van iTunes:

Configuratie van thuisdeling in iTunes

Met thuisdeling kunt u muziek en video streamen van een gemachtigde computer naar een andere of muziek slepen tussen de bibliotheken van de computers. U kunt ook instellen dat iTunes de verrichte aankopen op elke computer waarop thuisdeling is ingeschakeld, automatisch importeert naar uw eigen bibliotheek. Hiervoor selecteert u de bibliotheek en gebruikt u de knop 'Instellingen' rechts onder in het iTunes-venster om te selecteren wat u wilt kopiëren.

Een iTunes-bibliotheek via thuisdeling delen met een iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV (2e generatie of hoger)

Met thuisdeling kunt u materiaal op iOS-apparaten en een Apple TV (2e generatie of hoger) afspelen door deze vanaf de computer te streamen. U moet thuisdeling inschakelen op de apparaten. U moet ook dezelfde Apple ID gebruiken op elk apparaat van uw Wi-Fi-thuisnetwerk.

Gedeelde bibliotheken

U hebt iOS 4.3 of hoger nodig voor thuisdeling op iOS en Apple TV (2e generatie) of hoger voor Apple TV.

Voor meer informatie over de minimale vereisten en hoe u thuisdeling in iTunes instelt voor uw thuiscomputers en problemen oplost, gaat u naar de pagina Ondersteuning voor thuisdeling.

Laatst gewijzigd op: 7-apr-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 7-apr-2014
  • Artikel: HT3819
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)