Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 8.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 8.2.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apple-produktsikkerhet på nettstedet for Apple-produktsikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet, kan du lese «Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning for ytterligere informasjon om svakhetene.

Mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer finnes her: Apple sikkerhetsoppdateringer.

iTunes 8.2

• iTunes

CVE-ID: CVE-2009-0950

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.4.10 eller nyere, Mac OS X Server v10.4.10 eller nyere, Windows Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er et problem med overflyt i stabelbufferen i iTunes ved tolkning av "itms:"-nettadresser. Åpning av en skadelig "itms:"-nettadresse kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode. Denne oppdateringen løser problemet gjennom forbedret grensekontroll. Takk til Rob King fra TippingPoint DVLabs og Will Drewry, som rapporterte dette problemet.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke er produsert av Apple, oppgis kun for informasjonsformål og utgjør ikke noen godkjenning eller anbefaling fra Apple. Du kan kontakte leverandøren for å få mer informasjon.